Experții spus ce pungi vor fi la moda in noul sezon

Experții au analizat propunerile de moda de designeri de conducere și derivate o imagine geantă de mână perfectă pentru sezonul viitor. Genți de mână, trebuie remarcat, puțin logică și tendințele generale Obey, și prin urmare, acest accesoriu ladieship promite pentru a ridica o mulțime de surprize.

În primul rând, pungile nu vor fi deloc așa cum ne-am folosit pentru a. Deci, ca să nu fie confundate, va trebui să se refere la memo nostru. Stilistii a oferit mai multe opțiuni la modă și actuale pentru sezonul viitor.

Experții spus ce pungi vor fi la moda in noul sezon

saci în miniatură

Da, acestea sunt mini-genți de mână care au apărut cu mâna ușor Simon portului Jacmyus, care în primăvară a luat și a introdus în lume o dimensiune sac, cu o cutie de chibrituri. Aceste accesorii au început să apară și în alte colecții.

În sezonul următor, stilistii recomanda obtinerea unui micro-sac exclusiv să-l ia cu ei înșiși pentru petreceri și evenimente solemne. Mini pungi sunt de o mare varietate de forme geometrice, și seara, împreună cu ei vor fi un adevărat „highlight“, deși nimic mai mult din cutie sine în ea, într-adevăr, nu a pus. La cel puțin un beneficiu practic al achiziției a fost, Stylistii sfătuiesc să aleagă mini mai mare – dimensiune cu o cană. Într-un astfel de accesoriu, puteți pune cel puțin un mic smartphone.

Geometric

Geometria clară și strictă în sezonul următor va fi importantă nu numai în haine, ci și în accesorii. Pungile fără formă se întorc în trecut și acum doar decideți că mai mult – sacul cubic, oval, triunghiular sau hexagonal Bottega Veneta.

Da, imaginea nu va arăta în întregime de obicei și este familiară, dar opțiunile geometrice sunt foarte practice și, prin urmare, dependenta va trece rapid și fără durere.

Pliere

Această idee nu aparține designerilor. La cel mai mare regret al lor. Punerea sacii mari în jumătate au venit cu bloggeri, iar ideea a mers repede la oameni. Brandurile au trebuit să facă ambiții creative și să asculte „paharul poporului”. Acum, la vânzare sunt modele destul oficiale pliante care au primit un nume neoficial – „origami“.

Liniște

Saci care seamănă cu un mozaic de copilarie sau strat de vata de munca de bunica – o tendință nouă și foarte promițătoare. Acum există mai multe modele cu foarte „linia“. Alege cineva și nu-și piardă.

Saci de „Sub Reptile“

Animalic nu va merge nicăieri în sezonul viitor, designerii avertizează. Și, de aceea, ei continuă să meargă victorioasa pe străzile doamnelor cu saci de vehicule de vehicule asemănătoare cu pielea de reptile reale. Firește, nu o singură reptilă în timpul cusätura suferit. Alegerea unui astfel de accesoriu, urmați piele artificiala pentru a fi de încredere, puternic și de înaltă calitate.

Piele moale

Acest Zece este toamna – cel mai plăcut. Oricum, la atingere. Pentru toamna si primavara viitoare expertii recomanda pentru a alege saci moi de anumite soluții de culori – ciocolata si nuante lactate.

Pungi cu imprimeuri

Ei bine, care a spus trebuie să fie plictisitor? Dacă doriți o varietate, cu curaj pentru a alege geanta-primavara toamna cu imprimeuri. Vrei – într-o cușcă sau mazăre, pe care doriți – cu blocuri colorate sau sub graffiti. Puteți alege de imprimare grădină zoologică, de exemplu, sub piele de leopard sau piele de crocodil.

În sezonul următor, experții recomandăm să acordați speciale Atenție la detalii. Minimalismul nu poziții a nu pierde, dar există o alternativă – castele, franjuri, ciucuri, inserții de pluș. Toate în mâinile tale.

Un ciudat mic, dar cu podiumuri de moda de pe străzi încă mutat de moda pentru două pungi în același timp,. Dacă vă place această opțiune, vom purta cu îndrăzneală două genți de diferite culori, dimensiuni sau alegeți Thut cu accesoriul mic mai mic pentru ea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: