Femeia a postat imagini candid și bogat pe aceasta

Modelul Olivia Blanco locuieste in Marea Britanie. Înainte de ideea de a vinde fotografiile lor candid, ea a lucrat la birou. Potrivit femeii, ea nu-i place munca ei, pentru că ea a fost plictisitor, și chiar a condus-o într-o depresie.

Blanco a aruncat de locuri de muncă și nu regret deloc despre ea. Femeia a creat un profil la Onlyfans site-ul britanic și a început să câștige circa 100 de mii de. dolari lunar.

Femeia a postat imagini candid și bogat pe aceasta

Modelul primește nu numai bani, ci și cadouri

Olivia Blanco de la acele femei care cu greu poate ajusta programul. Ea de multe ori se temea de munca și trist că week-end a zburat atât de repede. În legătură cu această situație, ea a înregistrat pe ONLYFANS, și nu-l regreta.

Modelul de lucru pe site-ul, femeia primeste sume mari de bani. „Dacă voi continua să câștige atât de mult, atunci voi deveni un milionar!„Modelul a spus inspirat.

Olivia consideră că succesul ei se află în accentul britanic – americanii au cerut în mod repetat să o vorbească cu un accent. În plus față de câștigurile principale, Olivia devine de multe ori cadouri de lux de la fani: bijuterii, ceas și o dată chiar a dat iPhone-ul ei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: