Femeia gravidă vrea și strângeți corpul în jurul buricului „Kim Kardashian criticat pentru lenjerie de corp pentru femeile însărcinate

Kim Kardashian este în curs de dezvoltare în mod activ său de brand tunder pentru îmbunătățirea figura. Adevărat, mii de clienți online au vorbit negativ despre noua ei colecție pentru femeile însărcinate. Ei cred că Kim indică însărcinată cu ceea ce nu ar face rău să piardă în greutate.

Imediat, Kardashian a intrat în contact cu abonații și și-a apărat noua colecție.

Femeia gravidă vrea și strângeți corpul în jurul buricului "Kim Kardashian criticat pentru lenjerie de corp pentru femeile însărcinate

Mii de comentarii indignare

Ca o regulă, lenjerie de corp de la Kim Kardashian, publicitate ca o ascutitoare ascuțire, iar acest fapt are clienții indignați de Internet. Femeile gravide sa ridicat modelul și o stea a show-american pentru un indiciu lipsit de etică, care au nevoie pentru a pierde în greutate gravidă.

În Povestiri Kim a vorbit: „Femeile gravide doresc să tragă corpul din jurul abdomenului“ – pentru aceasta ea are o lenjerie de corecție specială în linia.

„Ce este – acest lucru este trăgând lenjerie de corp?„“ Desigur, femeile gravide cred că cel mai mult despre pierderea in greutate „, astfel de comentarii primite de la abonați Kardashian.

Dar modelul în vârstă de 39 de ani, iar femeia de afaceri nu a fost confundat – ea imediat a răspuns tuturor: „Insert pe burta este subțire, vă permite să păstrați greutatea abdomenului, iar presiunea jambiere ajută slăbi durerilor provocate de edem”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: