Femeia si pisici: oamenii de știință au aflat ce caracteristicile soțiilor de sex feminin, și de ce ne gândim la ele mai rău decât ai nevoie

Din anumite motive, și o dată un stereotip pentru o lungă perioadă de timp în societate – în cazul în care o femeie este o pisică avid, atunci ea nu este în regulă cu viața sa personală și psihic extrem de instabil. Este posibil ca stereotip a devenit „salutări“ de la femeile în vârstă, care se inmultesc pisicile pentru a înveseli singurătatea lor. Fie că aceasta poate, problema a fost decis să fie interesat de oameni de știință, iar rezultatele studiului de astăzi publică „Medicphorum“ portal.

Femeia si pisici: oamenii de știință au aflat ce caracteristicile soțiilor de sex feminin, și de ce ne gândim la ele mai rău decât ai nevoie

Rezultatele unei cercetări științifice de la Universitatea din Californias au aratat ca femeile Eliminatoare Nu este atât de nefericit, psihologic instabil și singuratic, așa cum ne gândim la ei. Să participe la experiment, fetele au invitat fetele care nu păstrează deloc casele de animale. Toate doamnele au trecut printr-o examinare psihologică, testarea. Apoi, grupul de femei care sunt pisici de găzduire a fost invitat la testarea personală, iar multe dintre ele erau mai mult de o pisică sau o pisică.

Acest grup include, de asemenea, proprietari de câini. Rezultatele testelor au fost dezvăluite ca la capturi și cei care nu dețin animale Absolut asemănări similare cu privire la familie, relație. Femeile din ambele grupuri au arătat o mulțime de reacții psihologice identice, stabilitatea lor mentală și trăsăturile de caracter din prezența sau absența unei pisici în casă Nu depinde în nici un fel.

Cochetica a demonstrat un plus mare pentru participanții la primul grup – au arătat un nivel mai ridicat de empatie. Aceasta este capacitatea de compasiune și empatie.

Astfel încât capturile ar trebui Rehab, Ei consideră oamenii de știință. În ceva ce sunt chiar mai buni decât cei care nu iubesc pisicile și nu țin acasă.

Același grup de cercetători a negat un alt mit, care stârnește că prezența unei femei într-o femeie îl caracterizează ca o persoană echilibrată, activă și sănătoasă. De fapt, proprietarii de câini și cei care nu au și câini nu prea diferit unul de celălalt. Singura diferență este că, cu un câine trebuie să mergeți, iar proprietarii de câini sunt într-adevăr într-o formă fizică mai bună.

Nu bypass savanții și rețelele sociale în care atât de multe pisici, pisici și cățeluși. Calculele simple ale numărului de subiecți ai abonaților au arătat că femeile catchers de obicei în medie pe Facebook Pentru 26 de prieteni mai puțin, decât femeile care împărtășesc în mod regulat imagini cu câinii lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: