fiica în vârstă de șase ani Kim Kardashyan a făcut un piercing?

Micul fiica lui Kim Kardashian și Kanye Raper Wasta Nord a apărut pe fotografie cu piercing aripa nas. În ciuda vârstei foarte blând, de Nord este deja de lucru la modelul și de multe ori se duce la podiumurile.

Potrivit părinților, fata dezasamblat perfect în tendințele modei și pot alege pentru a alege costumele și accesorii. Părinții nu refuza copilul – care le cumpără doar cele mai bune și cele mai scumpe lucruri, pentru care au fost criticate în repetate rânduri de fani care cred că ei pur și simplu strica copilul, strica-l.

fiica în vârstă de șase ani Kim Kardashyan a făcut un piercing?

Cu toate acestea, ultimele „rezultatele“ ale copilului de Nord certat serios Kim și Vest cu fanii – toată lumea a considerat că piercing în copilărie – lucru inacceptabil și chiar periculoase.

Cu un inel în nas, fata sa dus la ziua de naștere a lui stră-bunica, care este deja în vârstă de 85 de ani.

Kim a încercat să justifice în fața fanilor, convingerea că fata nu avea puncție nasul, a fost doar un clip, imitând piercing, dar ea nu a fost prea crezut, pentru că înainte de Kardashian mai mult de o dată „prins“.

Citește mai mult  Cum să înlocuiți zahărul să mănânce, nu vărsați pielea și forma?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: