Fiica Ozzy Osborne a pierdut greutatea pentru carantina pentru 39 kg

Din cauza coronavirusului din multe țări, carantină. Toată lumea se confruntă cu mare în felul său: unii sunt stăpâniți noi abilități, alții se uită la televizor, dar Kelly Osborne a decis să se ocupe de. 35 de ani, cântăreața britanică britanică, designerul și actrița au pierdut greutatea cu aproape 40 kg! Poate că Kelly va împărtăși cu noi slăbire secretă?

Fiica Ozzy Osborne a pierdut greutatea pentru carantina pentru 39 kg

Transformare Kelly Osborne

Fiica faimosului muzician rock Ozzy Osborne – Kelly Osborne, nu a fost niciodată subțire, iar mulți s-au amintit cu formele lor magnifice. Celebritatea i-a lovit abonații – în Instagram, a pus sine, ceea ce a fost pierdut considerabil. Mulți l-au lăudat pentru intenție și au remarcat că cântăreața sa schimbat mult.

„Oh, Doamne, cât de mult ați pierdut greutatea!”,” Lucrări uimitoare pe tine însuți, Kelly!”,” Ai devenit similar cu mama, amândoi frumuseți!”Asta este ceea ce comentariile inspirate au primit Kelly Osborne de la follovieri. În unul din comentarii, ea a răspuns că ea însăși nu a putut să creadă în transformarea „magică”.

În comentariile la o altă fotografie, actrița și cântăreața au răspuns că nu putea să-l lovească rezultatul, deoarece pierderea în greutate nu a fost ușoară pentru ea. Ea a muncit din greu pe ei înșiși și, cel mai important, rezultatul ei vă place. Celebrity nu a dezvaluit secretul de a pierde în greutate, dar se pot face presupuneri cum a reușit să pierde în greutate.

Pierderea in greutate secret

În luna mai Kelly Osborne a vizitat spectacolul Hellofresh Social Dinnering, care împărțeau că el a avut o alimentație sănătoasă și nu mănâncă alcool pentru mai mult de 2 ani. Acum, de asemenea, câțiva ani, ea a inclus de încărcare în dimineața în dimineața.

Dimineața de încărcare se efectuează imediat după trezire, și înainte de aceasta nu trebuie să fie încălzească. Se poate face oamenii, indiferent de vârstă. Pentru încărcare nu necesită cochilii auxiliare, cum ar fi gantere. EVC, ceea ce este necesar – să-și amintească anumite mișcări și le repetă în fiecare dimineață.

În 2019, Kelly a recunoscut că el a fost de gând să dedice 2020 numai. Cantareata tot timpul a trebuit să se abțină să nu supărat pe cineva, și ea, de asemenea, a dat seama că nevoile altora pune deasupra lor proprii. Dar acum totul sa schimbat!

Se poate presupune că Kelly trebuie să se limiteze în tot ceea ce nu trebuie să se recupereze. Acesta este un altul din secretele pierderii în greutate – munca dietei. Kelly și ea a pierdut în greutate, dar apoi a revenit din nou la formele anterioare. Acum arată uimitor, chiar și nu pot să cred că în câteva luni va fi 36.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: