Fostul Fata Bond a recunoscut că ea nu va merge la chirurg din nou. Într-o zi ea a răsfățat buzele

actriță suedeză Britt Ekland este cunoscut pentru filmul „Omul cu un pistol de aur“, 1974, unde a jucat fata lui James Bond. La fel ca toate femeile, ea a vrut să îmbunătățească aspectul lor și a recurs la serviciul incrementală de buze.

Drept urmare, actrița a rămas nefericită, a stabilit crucea cu privire la procedurile de înfrumusețare și a recunoscut că a făcut o mare greșeală.

Fostul Fata Bond a recunoscut că ea nu va merge la chirurg din nou. Într-o zi ea a răsfățat buzele

Apariția răsfățată

Britt argumentează că chirurgul a răsfățat apariția ei când a decis să crească buzele în timp ce în Paris. Doctorul a făcut injecțiile actrita pe bază de colagen bovin, care a fost popular în anii ’90.

În acest moment, o astfel de colagen nu utilizează. Actrița declară că buzele ei după această procedură au fost răsfățate. S-au dovedit prea plini și nenatural.

Britt Ecland după această procedură, 20 de ani au luptat cu eliminarea colagenului bovin. Actrita a recunoscut că nu mai este piciorul la chirurg! Istoria morală este de așa natură – înainte de a face ceva, trebuie să se gândească la.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: