Hakamada, de 65 de ani, a arătat o figură a unui tânăr atlet într-un costum de baie

Irina Khakamad se referă la numărul de femei care nu sunt complexe datorită vârstei. Acum jurnalistul se odihnește cu fiica în Dubai – ambele se bucură de soare, de mare caldă și să obțină o mulțime de emoții pozitive!

Hakamada, de 65 de ani, a arătat o figură a unui tânăr atlet într-un costum de baie

Figura itată și picioarele subțiri

Irina Khakamada aștepta o vacanță de mult timp, iar acum sa întâmplat în cele din urmă. Publocystka iubește să împărtășească cu abonații cu imagini din acele locuri unde se întâmplă și de data aceasta nu sa îndepărtat de tradiția lor.

Follovii au impresionat cifra lui Khakamada cel mai mult. Și anume un instantaneu unde este capturat într-un costum de baie de fuziune. Ei nu au putut sta deoparte și a scris Irina multe complimente: „Masha Kratska, eu nu pot înota atât de mult!»Dolphinchik grațios!” „Ce minunat!”Mama arde!”

Khakamad se odihnește cu o fiică de 24 de ani Maria în Dubai – atât sărbători fericite. Nu e de mirare că spun că țările însorite sunt acuzate de optimism și nu-i dau lui Handra să-ți iau posesia.

Cumva într-un interviu, a spus Khakamad, care este secretul subțire. Potrivit jurnalistului, ea iubește la micul dejun. Ca rezultat, se pare că are doar 2 mese. Casele din frigider nu au produse care ar putea dăuna cifrei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: