I-am dat albumul fata cu timbre : Malahov a vorbit despre prima lui iubire

Primul sens al dragostei este atât de bine, încât este dificil pentru el pentru a ridica epitete. Este dezorientat și „lacrimi“ de la sol.

Andrei Malahov, de asemenea, foarte bine familiarizat acest sentiment – a umblat în dragoste cu colegul său timpurie. Despre prima sa dragoste prezentatoare TV a decis să spună într-un interviu cu Irina Bezrukova.

 I-am dat albumul fata cu timbre : Malahov a vorbit despre prima lui iubire

Prima iubire

în vârstă de 49 de ani, prezentatorul TV Malahov a spus că o zi, când a studiat la școală, a primit un album ca un cadou cu timbre. În ciuda faptului că la acel moment el a fost considerat foarte valoros (el a fost produs în RDG), am decis să dea fata lui, în care el a căzut în dragoste.

„Am început să mă îndrăgostesc mai devreme. În clasa I am dat un album de clasă Tane Moskalenko cu ștampile „, a spus Malakhov.

Potrivit prezentatorului TV, reamintind că această situație, se pare că era în excitație mai mare decât Tanya de la darul primit. Bezrukova a întrebat, de asemenea, dacă romantismul lui Andrei Malakhov a fost important pentru ceea ce a răspuns că în timpul nostru cinic în care să o creăm.

„Mi se pare că romantismul trebuie să cultive și să inventeze,” Malakhov și-a împărtășit gândurile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: