Împiedicându Piatra – Alcool: Chinezii a spus ceea ce nu au ca la femeile din Rusia

China Jimu Chutian a decis să dezvăluie adevărul despre căsătoria fetelor din Rusia. În opinia sa, ei au propriile lor caracteristici, și poate fi o problemă într-o relație cu un bărbat-chinez.

Chutyan a spus că prietena lui are un familiar care el însuși a legat de căsătorie cu chineză. S-au cunoscut când fata a venit să studieze în China.

Împiedicându Piatra - Alcool: Chinezii a spus ceea ce nu au ca la femeile din Rusia

Ruși – Nation Combat

Femeia rusă nu a reușit să reziste farmecului Uhargerului chinez: el se îngrijea, atent și a fost întotdeauna gata să-și asume responsabilitatea.

„După căsătorie, ea a spus fericit în căsătorie. Ea are un soț minunat, dar există ceva pe care nu-l îndoaie!”- a spus Jimu.

Potrivit autorului, între femeia rusă și logodnicul ei de piatra de poticnire a fost de alcool. În China, ei cred că o femeie nu ar trebui să bea – nu-l pictează. În plus, Jimea a adăugat că el crede rușii „națiunea de luptă”, în care nu numai un bărbat, ci și femei.

„Dacă o persoană din Rusia nu are hobby-uri, oamenii iubesc să viziteze cluburi și băuturi. Chiar și printre fete sunt și mai dispuse să bea „, a spus Chutany. În plus, fetele din Rusia nu tolerează atunci când cineva le controlează, totul este diferit în China.

Cu opinia sa, Chutany comun cu „InoSMI“ – mulți au fost interesați să afle opinia chinez despre Rusă fete.

Citește mai mult  D-na Rusia 2020
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: