în vârstă de 58 de ani Petersburg sews costume uimitoare pentru Cosplay

La această vârstă, atunci când cele mai multe femei sunt deja incepand de a selecta o specială, „vârstă“ dulap, în vârstă de 58 de ani Petersburg, Marina Badyanova, dă voia fanteziei sale și coase costumele fantastice, în care apoi se duce pe Cosplay sau fotografie Magic lăstari.

în vârstă de 58 de ani Petersburg sews costume uimitoare pentru Cosplay

Și vrăjitoare, și pirat, și gin est, și o doamnă

Totul a început atunci când Marina nevoie cules de haine pentru o sedinta foto fiica. Îi plăcea procesul atât de mult încât ea a început să facă propriile lor dulap. Odată, tânărul fotograf sa apropiat de doamna elegant pe stradă și a cerut permisiunea de a fotografia ei. Badjanova a fost râs, dar apoi a decis să-l tot la fel încerca, a mers la sesiunea foto … și m-am dus.

Timp de șase ani, Kudesnitsa, care se coase costumele și creează elemente de recuzită de fotografii, a reușit să încercați pe zeci de imagini într-o varietate de stiluri și instrucțiuni de ghidare – a vizitat deja un pirat, un steampunk-Hunter, o ducesă, o vrăjitoare … și a capturat toate aventurile sale pe imagini colorate , care acum inspira și pe alții. Potrivit portul de agrement pasionat, unele costume ea nici măcar nu au timp să plimbare!

hobby-ul neobișnuit schimbat complet viața Marina. Ea se dezvoltă în mod constant abilitățile sale, comunică cu aceleași persoane creative, și învață o mulțime de noi cosplayeri. Datorită faima on-line pe care l-am adus fotografii, ea a jucat chiar și într-un mic rol într-un film istoric!

Citește mai mult  Toate prin buzunar! Nutritionistul a dezvăluit secretul de nutriție adecvată ieftine
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: