instrumente de frumusete eficiente, care sunt în frigider fiecare femeie

creme scumpe și loțiuni de marcă, desigur, bun și plin de farmec. Dar, uneori, este posibil să se obțină rezultate nu mai rele, cu ajutorul simplu, ieftin, și cel mai important, naturale, produse cosmetice pe care fiecare femeie poate găsi în frigiderul ei. Record!

instrumente de frumusete eficiente, care sunt în frigider fiecare femeie

Nu numai gustoase, ci și util!

Am vrut ceva delicios? Ponderea cu piele și păr! Fructele, legumele și produsele lactate vă vor ajuta să vă uitați la toate sute, fără a cheltui creme la modă și sume uriașe serice de bani. Asistenții dvs. vor fi:

  • Usturoi. Fiind un agent antioxidant și antiinflamator puternic, va ajuta la scăparea rapidă a cosurilor.
  • Smântână. instrument ideal pentru o piele sanatoasa, bine umed. De la ea puteți găti masca de față sau cremă de mână.
  • Ulei de cocos. recordere rețetă frumusețe (de la ea puteți găti masca de păr, balsam de buze, crema de ras și mijloace de îndepărtare machiaj) poate înlocui deodorant. Aplicați un strat subțire de ulei după procedurile igienice, hai să absoarbă o rochie mică și calmă. Efectul similar poate fi realizat folosind soda simplă a alimentelor: axi de pluș curat cu sifon, și spune la revedere la singura zi și miroase rău pentru o zi întreagă!
  • Zahăr. Poate că nu este cel mai bun prieten al fetelor care sunt urmate de figura, dar este indispensabilă când vine vorba de scrumieri. Un mic zahăr, câteva picături de ulei de măsline sau de nucă de cocos și o frecare naturală a buzelor este gata!
  • căpșună. Acesta va ajuta la albirea smalțului datorită conținutului ridicat al acidului Apple. Este suficient doar să ștergeți dinții boabelor, să dați să acționați câteva minute și să vă curățați ca de obicei. Alții sunt tabără cu boabe și o jumătate de linguriță de sifon, aplicați o pastă pe dinți și curățați cinci minute mai târziu.
  • Suc de lămâie. Datorită lui, este posibil să se realizeze căptușeală naturală. Pentru a face acest lucru, este necesar să se pulveriza bucle cu un amestec dintr-o parte din apă și două părți de suc de lămâie, și câteva ore pentru a da la soare. Schimbarea radicală a culorii nu este în valoare de așteptare, dar pentru cei care au părul atât de ușor, va fi destul de mult. Puteți găti, de asemenea, tufarisuri din suc, ștergeți pielea pentru a lăsa pentru o lungă perioadă de timp tânăr și curat, și chiar face bai de unghii!
  • Oțet de mere. Se amestecă o parte oțet și o parte din apă, și se pulverizează părul după spălarea capului. Dă 15 minute și sparge. Repetați de două ori pe săptămână pentru a scăpa de dandruffs ușor și pentru o lungă perioadă de timp.
  • Castraveți. Da, este util să se impună felii de castraveți sau sub ochi – datorită clarificării și a proprietăților de legare a acestora, acestea sa faca fata perfect cu cercurile intunecate de sub ochi!
  • Ceai verde. Aceasta va ajuta ochii umflati, ingustarea porii (pentru aceasta trebuie să înghețe un pic de ceai cu o pereche de picături de ulei de lavandă și un arbore de ceai, și apoi se ocupe de cuburi de piele) și chiar să înlocuiască apă pentru spălare.
Citește mai mult  5 cărți care vă vor ajuta să găsiți-vă și să devină fericit

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: