istoric de moda Alexander Vasiliev a prezentat o femeie iubit pentru public

prezentator TV și istoric de moda Alexander Vasiliev a prezentat lui femeie favorit. Acesta este modul în care el a numit său coleg de prezentator TV Iulia Baranovskaya.

Toate au fost mult timp obișnuiți cu faptul că Vasiliev ascunde cu atenție detaliile vieții sale personale. El nu dă nici indicii ale unor simpatie personale. Doar un singur lucru este sigur cunoscut – în îndepărtat 1982, sa căsătorit cu Anne Mishlin Jean Bodimon. Este, de asemenea, în mod fiabil cunoscut faptul că acest lucru căsătoria a fost inițial fictivă, Creatoarea de moda a fost nevoie pentru a trece de a trăi în Paris.

Din anumite motive, divorțul nu a urmat, iar acum căsnicia dintre Vasilyev și Anne Misel este considerată valabilă, deși soții nu locuiesc împreună.

istoric de moda Alexander Vasiliev a prezentat o femeie iubit pentru public

Și aici, în blogul meu, prezentatorul TV la modă a făcut în mod neașteptat o mărturisire care a aruncat totul în șoc. El a scris că continuă să tragă un nou bazin al programului „Propoziție de modă”. Și el este „fericit, pentru că cu el – Femeie preferată, Julia Baranovskaya „. Și toată lumea ar considera o glumă dacă prezentatorul TV nu a adăugat că este „aproape adevărat”.

Baranovskaya este cunoscută sub numele de fosta soție civilă a jucătorului de fotbal Andrei Arshavin. De la el, o femeie are trei copii. Nu cu mult timp în urmă, zvonurile insistente au mers pe internet pe care Baranovskaya sa căsătorit în secret, dar până când le-a confirmat.

Baranovskaya a reacționat favorabil la aplicația academică de stat. Ea a remarcat că Vasilyev – „omul ei, pe care nu îl va da nimănui”. Fanii cred că această flirting reciprocă este doar un truc de publicitate care a profitat atât pentru a intra în feedul de știri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: