Legenda Hammer: La licitație Julien S în SUA asociat cu caracter personal Lucrurile Elizabeth Taylor

costumele legendar de o actriță incredibilă magnifică Elizabeth Taylor Expuse de vânzare. Printre acestea – lucrurile de designer cu istorie bogată, decorațiuni, elemente de interior. Licitarea ar trebui să aibă loc pe 6 decembrie în Beverly Hills (California).

Fanii de creativitate Elizabeth și colectoarele vor putea cumpăra haine de la Christian Dior, Gucci și Versace, designerul epocii de aur al capului lui Hollywood Edith. Taylor știa cum să aleagă hainele și să meargă mereu tendințe.

Printre loturile expuse o rochie albastră de sifon de lucrare a Maestrului Edith a avut, în care Taylor a fost cucerit la premiera filmului „Aceasta este divertismentul!”În 1974. Acesta a fost evaluat la 6 mii dolari de pornire. Același preț este numit pentru jacheta de biciclete din piele Versace, pe care actrița purta pe spectacolul Johnny Carson în 19992.

Legenda Hammer: La licitație Julien  S în SUA asociat cu caracter personal Lucrurile Elizabeth Taylor

Cel mai scump, așa cum era de așteptat, va fi foarte mult, fără a avea o relație cu îmbrăcămintea. Aceasta este o lampă pe care sculptorul Agafon Leonard. Lampa de bronz prezintă dansator plin de full, prețul său de pornire este de 20 de mii dolari.

Elizabeth a devenit simbolul „epocii de aur” în istoria Hollywood. Ea a devenit mai mult decât o dată proprietarul premiului Oscar. Taylor a murit în 2011 la vârsta de 79 de ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: