Lolita a vorbit despre Haraspent: #metrode – prostituție umană

Lolita a vorbit despre Haraspent: #metrode -  prostituție umană

Potrivit stelelor popului rusesc, oamenii vor uita pur și simplu că există sexul dacă vă veți opri cu o ofertă neechivocală.

#Metode – mișcarea largă desfășurată în lume împotriva hărțuirii cântăreței numită „prostituție umană”. Lolita spune că, din anumite motive, sacrificii au tăcut de câteva decenii, iar acum unul după ce a început să nominalizeze acuzațiile de hărțuire. În același timp, persoanele garantate exclusiv sunt supuse atacurilor, datorită căruia au făcut o carieră.

„Și, îmi pare rău, eu nu voi cred că o femeie pe timp de noapte a fost omul în camera de hotel și nu am dat seama că nu pot să apară. Eu sincer simt rău pentru acești oameni „.

Lolita și-a exprimat, de asemenea, punctele de vedere asupra feminismului. Această ideologie, lupta pentru drepturile femeilor, nu trebuie să pledeze pentru salariu egal pentru muncă a femeilor și bărbaților, ca și în lucrările necesare pentru a evalua capacitatea creierului uman și. Și încă îi place atunci când un om se deschide ușa și lasă-l mai departe. Cu greu o declarație feministă că astfel de acțiuni degradante pentru femei.

Hărțuirea (din limba engleză. hărțuire – «hărțuire») – sugestii sexuale nedorite sau indicii de natură depreciază + momelii sexuală, religioasă, rasială sau orice alte motive.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: