makeup artist se bazează pe buze ca pe panza. picturile ei fascinează!

Jasmine Daniel – makeup artist talentat si fotograf de la Los Angeles. Pentru a face destul de sigur să se uite la fotografiile de buzele ei. Crezi că pictează doar lor roșii, cireșe sau perla ruj? Greşeală! Jasmine foloseste buzele ca panza si cu produse cosmetice, imaginație și măiestrie proprie atrage picturi uimitoare asupra lor.

makeup artist se bazează pe buze ca pe panza. picturile ei fascinează!

Toată lumea pe buze

Daniel a devenit interesat de arta de buze la 14. Fata a constatat apoi cancer la creier, și a început să caute un hobby pentru a se lua pentru un tratament de lungă (iasomie, atunci nu a mers la școală pentru un an întreg). hobby-ul creativ a ajutat-o ​​s-au distrat și să nu se gândească la boala – și, în cele din urmă, s-au retras de cancer, iar art buze a rămas.

Jasmine a fost îmbunătățită în mod constant, el a inventat toate modelele noi și noi, și în cele din urmă a câștigat faima considerabilă pe Internet: datorită talentului și creativității, fata a devenit un star Instagram. Make-up artist poate petrece până la 6 ore pentru a crea un singur design – și nu este surprinzător, deoarece nu vopsea doar buzele, și atrage peisaje, portrete celebritate, scene din filme, și mult, mult mai mult.

Citește mai mult  Stelele rusești și-au surprins imaginile la Festivalul Heat în Baku
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: