miros neplăcut al gurii: produse care creează mirosul fumului

Dacă te duci la o întâlnire importantă sau o dată, este mai bine să se abțină de la utilizarea acestor produse. Este puțin probabil ca guma va salva situația.

miros neplăcut al gurii: produse care creează mirosul fumului

Hai să aflăm ce fel de produse sunt astfel, cauzând condescene de la cei care chiar băut alcool săpată!

Struguri

Nu va observa efectul strugurilor, dar din jur vor crede că ai băut recent câteva pahare de vin. Este de remarcat faptul că efectul este sporit daca mananci struguri si bea-l cu alcool (de exemplu, de foarte multe ori o cină romantică este însoțită de struguri și șampanie).

Este vorba despre note dulci, mai ales în cazul în care strugurii „Palmed“ pentru un timp. Dacă este proaspăt și neputincios – nu vor exista probleme.

Cvas

Kvass este o băutură alcoolică, cu o expunere lungă pe care o poate conține 2% din alcool, nu este surprinzător faptul că acei înconjurători simt mirosul de fum. O mare greșeală de a bea kvass pe stradă sau pe o călătorie – alții vor presupune că ați băut alcool.

În același timp, ceea ce este cel mai interesant, dacă conduceți și turnați în tub atunci când poliția rutieră vă oprește, abaterile nu vor fi detectate.

Chefir

Acest produs lactat este obținut prin fermentație naturală, iar în doze mici există cu adevărat alcool. Este acest conținut de alcool și dă mirosul trădător de fum.

Inspectorul de poliție rutieră poate părea alcool de la dvs., dar tot ce trebuie să vă fie frică este o conversație neplăcută, nici o analiză nu va arăta prezența alcoolului în sânge.

Usturoi

Usturoi, ca ceapă – de la toate bolile, dar merită să se abține de la tratament dacă mergeți la drum. Inspectorul de poliție de trafic ar putea crede că mirosul fumului este, în primul rând, și în al doilea rând, usturoi, care interacționează cu microflora intestinală, formează mirosul fumului.

Vă recomandăm insistent să utilizați usturoi, deoarece conține o mulțime de elemente utile, dar numai atunci când nu te duci afară sau du-te într-o excursie.

Castravete sărate

Acesta nu este doar despre castraveți, ci despre toate snacks-uri preparate prin fermentare (răspândirea). Aceste produse au o anumită aromă, similar cu alcool, plus că se îmbunătățește, dacă ai băut două pahare de vin pe zi înainte.

Dacă aveți de gând să o întâlnire importantă – să se abțină de la consumul de un program de compresie, lăsați-l pentru mai târziu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: