Moda pentru valorile familiale: Mango Mini Me a introdus idei de haine pentru mama si fiica

Tandem „mama-fiica“ este foarte emoționant, nu numai în ceea ce privește emoțiile. Ei au fost inspirate de marca Mango Mini Me pentru a crea haine elegante pentru mame și fiice. de ce așa? Da, pentru că ești întotdeauna mai bine și mai interesant decât unul, designerii ia în considerare. O colecție de familie foarte emoționant a fost prezentat de către Leslie Masson și fiica ei Lily.

În centrul de colectare – lucrurile sunt confortabile și la modă, este practic și comoditatea de șosete, care a fost cel mai important criteriu pe care creatorii aderat. Aici și bluze cu imprimeuri în stil etnic, saragins asociat în stilul anilor 1970, fuste confortabile și confortabile pentru aer piere și de familie de jocuri active și se deplasează pe jos.

Moda pentru valorile familiale: Mango Mini Me a introdus idei de haine pentru mama si fiica

Oriunde mama merge cu fiica ei, nu vor lăsa neobservat. Aici este un pulover cu dungi pentru a obține împreună o seară rece să stea în parc pe banca de rezerve, dar costumele de baie pentru a avea distractiv de a petrece vacanta pe plaja.

Colecția a ajuns deja în vânzare. Nu se poate spune că lucrurile din ea fac parte din categoria de ieftin, buget. Dar chiar dacă nu chiar le cumpere, puteți oricând SEW- ceva similar cu tine si fiica sau ordine l în Atelier. Tandem, rochii împerecheate se completează reciproc, Trebuie să „sunet împreună“, și idei-cheie pentru astfel de imagini sunt prezentate în această colecție.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: