Nici o forță: Cum să mergeți la serviciu dacă am dormit 4 ore

Modalități de a ridica de fapt multe: un duș contrastant, o cafea puternică, o gură de aer proaspăt. Uneori este foarte dificil să te ridici din pat, chiar dacă ai dormit punct de vedere tehnic – somn dulce, iar perna este atât de moale, încât nu vreau să o parte cu ea!

Nici o forță: Cum să mergeți la serviciu dacă am dormit 4 ore

Dar lucrarea te așteaptă și va trebui să urci din pat și să te pui în ordine. Ce modalități de a ajuta acest lucru? Am citit mai departe.

Cele mai bune moduri de a face față cu oboseala

Pahar cu apa

De îndată ce te-ai trezit – bea un pahar de apă pură. Oboseala este un simptom clasic de deshidratare, nu este surprinzător faptul că vă simțiți rău în dimineața. Dacă în dimineața vă confruntați în mod constant letargie, bea mai multă apă.

Dimineața se spală

Apa rece perfect tonuri și burtrite. Ia regula să se spele după trezirea cu apă rece (cald, în primul rând, strică pielea, în al doilea rând, aceasta nu va ajuta să vă înveselească). Și chiar mai bine – frecați fața în fiecare dimineață cuburi de gheață.

dens mic dejun

Nu e de mirare în URSS nu a ratat un mic dejun strans – oamenii au avut nici un sfat de pe Internet, dar ei au înțeles intuitiv că ar ajuta să rămână de lucru pentru o lungă perioadă de timp. Dacă în dimineața vă trenaje (faceți taxa), nu uitați că este mai bine să aibă micul dejun după exercitarea.

Plimbare scurta

Dacă timpul permite, plimbați-vă dimineața. Doza de serotonină de la lumina soarelui nu va afecta. Summer Soarele vine devreme, deci veți avea ocazia să vă măriți energia. Dacă nu aveți timp să mergeți dimineața, deschideți perdelele – lăsați lumina soarelui să vă umple camera.

Încărcător

Poate părea să vă neatrăgătoare un eveniment în dimineața, dar nu e vorba de exerciții dificile. Corpul obosit va rezista, dar este doar ceea ce aveți nevoie. Faceți un antrenament, squats, apăsând de la podea și t. D. Dacă este dificil pentru dvs., atunci faceți doar câteva salturi cu mâinile și picioarele de reproducere în direcții diferite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: