Nici un machiaj: Stele care nu le place să picteze în viața reală

Fiecare femeie vrea să se arate într-o lumină favorabilă. În acest scop există machiaj, așezare, haine la modă. Dar nu toate stelele se confruntă în viața reală, în plus, ei nici măcar nu știu nimic despre frumusețe-știri.

Nici un machiaj: Stele care nu le place să picteze în viața reală

Cine dintre stele se simte încrezător fără machiaj? Acum învățați!

Giselle Bundchen

Gisele Bundchen are o astfel de fata frumoasa, care nu are nevoie de corecție suplimentară. Modelul în viața de zi cu zi preferă să meargă fără machiaj, și chiar a refuzat să picteze atunci când a filmat pentru coperta Vogue. În plus, ea a jucat fără soluții speciale de iluminat în haine simple de la domiciliu.

Charlize Theron

Filme stele „Monster“, „24 de ore“, „blonde exploziv“ preferă să nu picteze în viață. Se face excepții doar pentru piste covor, în cazul în care este nevoie de machiaj si tocuri. Actriță cu pielea albă ca zăpada este vopsit și nimic – ea nu are probleme cu ea, pentru că ține în mod corect despre ea. În cazul în care ea decide să cauza cosmetice, se folosește umbre de lumină și rimel.

Kristen Stewart

În rețea, puteți vedea mai multe fotografii cu Kristen uimitoare machiaj, dar, de îndată ce le iau de fotografiere, ea imediat l spălări. Actrița nu-i place machiajul și nu folosește cosmetice în viață, în care vă puteți asigura dacă intrați în șirul de căutare „Kristen – Paparazzi”. În timpul filmărilor, ea cere artiștilor de machiaj să-și evidențieze ochii pentru a da o privire.

Amanda Seyfried

Actrița americană populară Amanda Seyfried în ansamblu nu-i place să aplice cosmetice, dar dacă trebuie să faci, ea se concentrează pe ochi sau buze. Deoarece actrița are o piele uimitoare, poate face fără produse cosmetice, dar pentru evenimente oficiale, ea cere artiștilor de machiaj să-și facă machiajul natural.

Citește mai mult  Mai multe culori: Figuri Textile digitale

Kate Winslet

Steaua filmului „Titanic” nu a apărut niciodată înaintea publicului cu un machiaj atrăgător, în plus, ea a declarat că a avut un efect negativ asupra operațiunilor din plastic. Kate Winslet sprijină frumusețea naturală – în ciuda ridurilor, actrița nu intenționează să meargă sub cuțitul chirurgului, iar în viață uneori utilizează cosmetice de bază.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: