nici un spectacol nu bani : Taisiya PoValniy a spus cât de mult cheltuiți bani pe lună

Taisiya PoValniy – cântăreață sovietică-ucraineană cântând în două limbi. Traseul său în lumea arată afacerea pe care a izbucnit cu ajutorul părinților. În familie a fost obișnuit să vorbești în fața celuilalt cu dansuri și cântece. La 18 ani, Povaliy a început să efectueze în competiții locale, ceea ce a pregătit-o la un pop mare.

Cântăreața a decis să spună cât de mulți bani petrec o lună și, de asemenea, au recunoscut că, din cauza pandemiei, a trebuit să-și apese în mod semnificativ cheltuielile (cu toate acestea, ca toți ceilalți).

 nici un spectacol nu bani : Taisiya PoValniy a spus cât de mult cheltuiți bani pe lună

„În fiecare an voi aduce cartofi”, a spus cântăreața

Nici un spectacol nu sunt bani, deci trebuie să salvați. Ca mulți artiști, Taisiya a pierdut cel mai important lucru – posibilitatea de a face bani la concerte. În același timp, ea a remarcat că dificultățile financiare grave nu se simt pentru că știe cum să petreacă cu mintea.

„Întotdeauna am un airbag părtinitor, eu recurg la ea acum. Desigur, trebuie să plătiți pentru utilități. De exemplu, pentru gaz. Și banii merg la diferite lucruri mici. Încercăm să se încadreze într-o lună de 50.000 de ruble „, a spus PoValniy.

După cum sa menționat cantareata, ea nu sa născut în leagănul de aur, și a crescut în sat, așa că nu este obișnuit să dificultăți. De asemenea, ajuta taisii rudele lor – în fiecare an o aduc din ceapa sat, cartofi, sfecla, morcovi și chiar zahăr. Datorită acestor rezerve, cantaretul poate salva.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: