Nou Neonovo: Fundaluri de îmbrăcăminte din nou a revenit Acid gamma

Stilistii au cerut femeilor să fie atent – acum în orice rândul său, vă puteți aștepta o figură luminoasă într-un costum de acid „ochi“. Neon a revenit la moda – populara gama de culori a anilor ’90. Și din nou pe străzi puteți întâlni oameni neon – doar geanta este stralucitoare, in timp ce altele sunt stralucit, deoarece acestea sunt bine strânse într-o salopetă acidă sau un costum de sport.

Stilistii susțin că Neon a revenit la actualizat, iar acum poate fi considerat în condiții de siguranță un stil de versatil – este adecvat peste tot și întotdeauna, în vacanță și la locul de muncă, și, de asemenea, costume de persoane de orice vârstă.

Nou Neonovo: Fundaluri de îmbrăcăminte din nou a revenit  Acid  gamma

Neon, specialiștii sunt sigur, a revenit ca Antagonist deja farewely vreodată „Nud“. Și acum, principala diferență de moda pentru acid, care occaned în urmă cu două decenii, este faptul că nu numai adolescenții au început să poarte astfel de lucruri, dar, de asemenea, destul adulți și femei și bărbați grave.

Unul dintre primele „Neo-Neo“ a plecat de brand de la Sankt-Petersburg U Story. El a prezentat o colecție de haine de actualitate în soluții de neon pentru toamna viitoare. Are blaturi interesante cu printuri tridimensionale, pantaloni cu lămpi, care pot purta și fete la modă, și bărbați elegant.

În continuare a prezentat o colecție de salopete Valber. În cazul în care salopeta nu-mi place, marca oferă posibilitatea de a alege un costum de neon sport confortabile și calde în sezonul curent, în cazul extrem de speciale, special conservatoare – față-verso în jos jachete. Puteți purta doar o jacheta de argint.

Citește mai mult  Participanții la expoziții CAT Katsburg instalat noul record Rusia

Și când a vrut să stea afară din mulțime, va fi suficient doar rândul său, pe dos – și costum de neon gata de luptă.

Stylistii au menționat că rușii au încetat să se teamă de nuanțe de neon, ele sunt mai pregătite pentru experimente cu imagini acum două decenii, în timpul „Prima venire a neonului”.

Chiar lumea modei de seară a început să strălucească neon strălucire. De exemplu, Prada a introdus o colecție de rochii verzi caustice pentru cazuri solemne. Și în această vară și designerii ruși ai mărcii o dragoste au creat o colecție de rochii de seară neon.

Lucrătorii creativi ai mărcii Maryand Legate de Moda Neon.

Chiar dacă nu sunteți gata să vă potriviți complet în acid, puteți încerca să vă temeți, Sub rezerva unei astfel de geante, Se va potrivi perfect în orice imagine clasică. În plus, în acest sezon, doamnele sunt prezentate o selecție imensă de bijuterii, bijuterii, păr de păr în soluții Neon.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: