nu faci asta! bucătarul-șef a spus că oamenii din întreaga lume sunt greșit să mănânce sushi

Sushi și role – Mâncarea preferată a multor. Este dificil să te nega plăcerea de a se bucura rulouri exotice. Bucătarul din orașul spaniol a declarat ziarului Guardian că peste tot în lume se mănâncă, nu de regulile. Să aflăm ce greșeli facem în consumul de sushi.

 nu faci asta! bucătarul-șef a spus că oamenii din întreaga lume sunt greșit să mănânce sushi

sos mai mici și fără bastoane

Potrivit bucătar, dip toată lumea în orez sos de soia, dar este greșit, este destinat pentru pești. După cum Manus clarificat, nevoia de a mânca sushi proaspete, deoarece fructe de mare crude este implicată pentru prepararea acestora.

„Acest fel de mâncare a fost născut în Asia de Sud-Est, unde peștele a fost tratat cu sare, oțet de orez și orez. Prins sare pește împrăștiate, și apoi stropite cu orez. Întreaga captură a fost stabilită pe butoaie și atașat la ceva greu. Fish a fost folosit de câteva luni mai târziu, și a dat seama orezul „, a manus partajat.

Treptat, sushi a început să se dilueze de alte ingrediente, iar astăzi acest fel de mâncare este o lucrare de artă culinară adevărată! Multe sushi sunt asociate cu Japonia, și nici un motiv, deoarece acestea sunt considerate un fel de mâncare tradițională.

Bucătarul a adăugat că sosul ar trebui să fie utilizat în cantități minime, și nu este necesar și nu este necesar. Manusu, de asemenea, a raportat că Vasabi ar trebui să fie utilizat într-o cantitate minimă, și sushi este de a pune mai bine de pește în limba – este suficient un gust mai bun.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: