Nu învățați: Chulpan Hamatova pictat în blondă

În zilele noastre, când se dezvoltă industria de frumusețe, este dificil să se opună schimbării. Multe fete folosesc toate metodele posibile pentru a-și îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, există cei care susțin frumusețea naturală și nu doresc nici o „inovare”. Chulpan Hamatova – Steaua seriei „Dr. Lisa” aparține acestor persoane. Mai precis, a tratat ..

Nu învățați: Chulpan Hamatova pictat în blondă

Acum blondă

Actrita de 45 de ani se ridică întotdeauna printre alte actrițe, cu naturalitatea și simplitatea sa și a decis să schimbe imaginea pentru prima dată. Steaua seriei „Dr. Lisa” a apărut înainte de fanii într-o altă imagine – ea repară într-o blondă de platină și a făcut un machiaj luminos pentru o fotografie.

Actrița a ales întotdeauna imaginile laconice: purta o tunsoare și puneți haine modeste. Numai pentru seria „Dr. Lisa” a trebuit să repare blondă. Hamatova Chiar și costumele de cauzalitate preferate pentru ieșire, astfel încât fanii au fost foarte surprinși de o astfel de schimbare. Ea a apărut în fața lor într-o rochie frivolă cu un decolar și machiaj strălucitor.

Mulți follovieri nu au înțeles nici măcar cine a fost, dar când a devenit clar, au urmat comentariile: „Sunteți o astfel de frumusețe! Sunteți foarte mult imaginea „,” doar super! Nu am recunoscut imediat „,” Brusc, frumos … „

Fotografia publicată a HAMATOVA a semnat non-standard: „separat Shorty pentru 8 milioane! Continuăm să ajutăm copiii „. Vorbim despre film, din care fondurile vor merge la nevoile caritabile. Actrita mult timp plătește proiectul „da viață”, care a creat în 2006 cu Dina Korzun.

Citește mai mult  Cald și confortabil: Fiica Cindy Crawford poartă uggs cu bunicul șosete - și toată lumea sfătuiește
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: