Nu vă permite să trăiți frumos: Forbes a publicat o listă cu celebrități cele mai plătite

Forbes din nou mulțumit de cititori următor. Acest timp sa dovedit a fi în listă 100 de nume ale celor mai mari celebrități lumii plătite. Este demn de remarcat faptul că rușii din el nu s-au dovedit a fi deloc. Chiar și în cozile listei. Și într-o tendință mai important – reprezentantele sexului puternic femei asudate din functii de conducere.

Plătit cu cea mai plăcută a femeii a fost recunoscută. Primul loc a fost cântăreața Taylor Swift. Condiția sa este estimată la 185 milioane de dolari. Doar un pic în spatele ei, modelul de top Kylie Jenner cu 170 milioane de dolari.

Nu vă permite să trăiți frumos: Forbes a publicat o listă cu celebrități cele mai plătite

Singurul om a intrat în primele trei rapper Kanye West. Soțul Kim Kardashian a câștigat 150 milioane de dolari.

După primele trei lideri, toate locurile de până la a zecea au fost angajate în mod fiabil la bărbați. Patru a devenit jucător de fotbal Lionel Messi, al cincilea – colegul său Cristiano Ronaldo, al șaptelea Neymar. Muzicienii Eagles au fost în top zece de celebritati bogate, și Boxer Saul Alvarez.

Dacă vă uitați la listă din punctul de vedere al statisticilor, muzicienii din el s-au dovedit a fi cei mai mulți – exact 38 de ani.

Bogat din lumea sportului un pic mai puțin – 34 de persoane. Actori doar 11 persoane, modele, prezentatori TV și bucătari împreună – 12.

Cele mai mici intelectuali din oțel – Scriitori predat doar 2, cât mai mulți maeștri de umor – comedianți. Cel mai rar bogat în profesie a fost iluzionist David Copperfield.

Femeile din lista de 16, restul – reprezentanți ai unui sex puternic. Cel mai „săraci“ printre cei bogati si faimosi a devenit cantareata Celine Dion, care a câștigat doar circa 37,5 milioane $.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: