Observarea roz: profesor în vârstă de 32 de ani, el însuși a permis un dulap și interior în stil Barbie numai după mutarea la propriul apartament

Yasmin Charlotte trăiește în Elveția. Potrivit ei, roz este singura culoare ea acceptă. Femeia lucrează ca profesor, dar după reparații luminoase ea a devenit un blogger, și ea stabilește rezultatele experimentelor sale la rețea.

Yasmin roz Toate: Îmbrăcăminte, interior și pantofi DR Chiar. Martens. În Instagram, o femeie a recunoscut că obsesia ei roz sperie oameni ușor.

Observarea roz: profesor în vârstă de 32 de ani, el însuși a permis un dulap și interior în stil Barbie numai după mutarea  la propriul apartament

„Sunt obsedat de roz! Lumea mea este similar cu lumea lui Barbie, „parts Jasmin

Blogger a spus ce făcea înainte de a începe blogger. La început, ea se uită la croitoreasa, apoi a devenit un profesor. După cum Yasmin știe cum să coase, cele mai multe dintre hainele din garderoba lui, ea se cosea.

„Sunt obsedat de culoare roz. Ultima dată când nu am pus haine cu nuanțe de roz, a fost acum 13 ani. Și apoi au existat o înmormântare …“, – spune profesorul, a cărui setare amintește casa de păpuși Barbie.

Roz in Yasmin este asociat cu fericire, moliciune, feminitatea. Elevii Yasmin ca imaginea ei, ei chiar afecțiune numesc ei dor de roz. Aproape de ea susține, de asemenea, în selecție – principalul lucru este că Yasmin este bun.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: