Pat în loc de o pistă de podium: miliardar de 79 de ani acuzat de rapiță 57 de femei

Mulți oameni influenți au o parte de umbră, care nu este întotdeauna că devine publică. Peter Nigard – proprietarul unui brand major de îmbrăcăminte, așa cum sa dovedit, o singură dată amenajată partide pe o stațiune privată – nu a costat fără cazuri.

Pat în loc de o pistă de podium: miliardar de 79 de ani acuzat de rapiță 57 de femei

Compania a fost fetele care nu erau 18 ani

Anchetatorii încă lucrează în cazul lui Jeffrey Epstein digerat, dar un alt loc de muncă a apărut – au apărut înaintea lor un nou personaj – Peter Nigard, miliardar canadian.

Așa cum sa dovedit, la stațiunea sa privată, o miliardar a aranjat petreceri în care oamenii celebri au venit cu plăcere. Totul ar fi bine, doar seara lor a încasat fetele care nu aveau 18 ani. Prințul Andrei Prince a apărut la bug-uri.

Înapoi în februarie 2020, a fost servită o cerere colectivă de violență sexuală la Nihard. Sa dovedit că 57 de femei au devenit victime ale violenței și mulți în acel moment au fost de 14-15 ani!

Niharda a acuzat de constrângere la sex, în care a practicat fetishismul și orgii. Adesea, fetele au fost forțate să se culce cu cineva în pat, se presupune că proprietarul mărcii ar putea stabili relații cu partenerii de afaceri.

Ceea ce este cel mai interesant: fiii lui Petru au spus că atunci când erau elevi, au fost forțați să doarmă cu femeile adulte, iar băieții au rămas să se supună.

Se presupune că miliardarul a atras fetele la Bahamas sub tipul de agent de model. El ia promis că o carieră de modele, totuși, pentru anumite servicii. Digard însuși neagă adresa și va lupta în instanță pentru păstrarea unui nume cinstit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: