Pe de repetare: tendințele actuale de la sex în mare oraș

Moda – o schimbare de schimbare, și, uneori, tendințele din trecut vin înapoi. Iubitele de cult din populara serie au devenit legislatorii reale ale Fashion 1990-2000 – vom analiza ceea ce lucruri mici de la Arsenal Carrie Bradshow (principala fotografie a seriei), din nou in trend.

Pe de repetare: tendințele actuale de la  sex în mare oraș

Crop-top, pleks fusta, cămașă albă – doar o parte din ceea ce vă poate face garderoba.

Bluză în mazăre

Bluza în punct de polka mic – pentru o imagine romantică. Această imprimare ridică starea de spirit și are un efect pozitiv asupra celorlalți. Bluza Polka Dot este chiar admisă pentru codul de îmbrăcăminte de birou. Stylistii au spus că în 2021, tipărirea era încă relevantă, iar desenul pare grozav nu numai pe fetele subțire.

Sfat: Fata completă este mai bine să parieze pe mazărea mică – mazărea mare va arăta greoaie, ceea ce va accentua doar greutatea.

Crop-top

Pe podiumuri, este din ce în ce mai mult posibil să se vadă topurile de cultură – un model care expune parțial burta. Carrie de la „Sex în orașul mare” a iubit să poarte topuri, știind ceea ce subliniază principala lor minciună – un astfel de top accentuează încrederea prietenei și arată mai original și feminin decât un tricou simplu.

Sfat: Purtați o cultură superioară, cu o fusta midi, pantaloni scurți, pantaloni relevante, și să respecte regula: partea de sus nu ar trebui să se agită complet burta, doar parțial.

Shorts tricotate

Doresc să fie la modă? Apoi merită să cumpărați pantaloni scurți tricotați pentru vara 2021! În modă, ambele modele minimaliste și luminoase cu modele. Scurtmetraje se potrivesc perfect în imaginea de pe plajă, iar dacă adăugați o cultură superioară sau arunca o cămașă lenjerie pentru a le – vei fi numărate automat pe rândurile de fashioniste.

Rochie plisată

În sezonul 2021-2022, fuste plisate rămân relevante. O gamă largă de texturi realizate din țesuturi de curgere ușoară la materiale dense fac posibilă alegerea unei opțiuni pentru orice sezon: fie că este vorba de vară fierbinte sau iarnă rece. Carrie știa că, în aceste fuste, asa ca am putut vedea de multe ori ei.

cămașă albă

Cămașa de rochie albă nu va ieși niciodată din modă, ca o rochie neagră. În primul rând, pentru că este unic, în al doilea rând, are o mulțime de opțiuni. Cu o cămașă albă, puteți crea atât un arc minim, cât și o festivă, dacă îl adăugați la decorațiuni. Poate merge la locul de muncă în birou și la o dată – lucrul este de neînlocuit!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: