pictură în ulei: celebrități care de multe ori se indeparteaza cu Photoshop

Se spune că rețelele sociale – oglinzile societății moderne. Dar, prin paginile de instagremistii populare, uneori se pare că vorbim despre curbele oglinzilor, locul căruia se află în camerele de râs. Dorind să pară mai tânără și mai atractivă, stelele nu sunt adesea kurated folosind filtre și Photoshop.

Acest lucru este un comportament frivol, la rândul său, duce la consecințe uneori grave: după ce a văzut „realitate distorsionată”, fetele tinere fac cerințe fantastice pentru ei înșiși și chiar se întâmplă, încep să-și urască aspectul. Uneori trebuie doar să vă uitați la fotografie „la” pentru a vă asigura că nu există o perfecțiune lucioasă și că aceste standarde de frumusețe inaccesibile nu au nimic de-a face cu realitatea!

Madonna

Principalul provocator pop pop iubeste să șoc norocul și să prezinte în costumele sincer, încercând într-o varietate de imagini. Problema este că imaginile înainte de publicarea trebuie să retine în mod abundent, iar de câteva ori Mudge a fost prins și pe faptul că ea și-a lipit pur și simplu capul pe trupul unei tinere fete a cărui fotografie găsită pe Internet!

pictură în ulei: celebrități care de multe ori se indeparteaza cu Photoshop

Familia cardashiană

Kardashian Jenner Familia, cum fără el. Membrii săi ar putea umple în mod independent, această listă de la început până la sfârșit, pentru că supradoza de Photoshop acolo totul păcate, de la Mala Great – atunci Kim va reduce talia ei, atunci Kylie va crește de-al cincilea punct, atunci Chloe se va rupe și să facă virtuale plastic , de la a la Z, atunci Chris va reseta un cuplu de ani, face scăpa de riduri magic.

Citește mai mult  A fost - a devenit: unde vedeta de filme adolescent Mary-Kate Olsen lipsește și cum arată acum

Și totul ar fi nimic dacă acestea au fost prinși în mod constant de mână, ca și în cazul acestei fotografii cu bucătar-șef stele Gordon Ramism: toată lumea a publicat un instantaneu de la eveniment pe propria pagină în Instagram, iar abonații au putut să compare versiune „despre naturel“ Gordon și „Arte“ Chris.

Mariah Carey

Singer – proprietarul o voce superba si un aspect placut, dar tot nu este de ajuns. Mareya, aparent, puternic complexat din cauza forme luxuriante, și de multe ori ordinele de retușare nu numai imagini pe coperta revistelor și albume, dar, de asemenea, clipuri video cu participarea lor. Între timp, există o diva în acel corp care este.

Acum, când ne – am ocupat cu principalele intruși, aveți posibilitatea să acorde o atenție la cei care nu se pot refuza să corecteze ceea ce Lindsay Lohan, care se vinde în mod clar în sine fotografiile sale înainte de publicarea ei pe pagina lor în Instagram, și nu foarte abil).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: