Prieteni : Tarkhanov a criticat pentru machiaj în stilul anilor ’80

Există oameni care merg pe toți: și machiaj strălucitor și stilul casual și costumele Frank. Dar, aparent, Glafira Tarkhanova de 37 de ani nu are datele pentru a experimenta aspectul. În orice caz, fanii ei au fost de acord că machiajul anilor ’80 nu a mers.

Actrita a vrut să încerce ceva nou, dar machiajul sa dovedit a țipe – Desigur, au fost cei care la fel ca imaginea ei, dar cei mai mulți oameni au criticat Tarkhanov.

Prieteni : Tarkhanov a criticat pentru machiaj în stilul anilor '80

„Nu machiajul,“ fanii exprimat

Fanii nu cred! Glafira Tarkhanova a decis să încerce un nou machiaj pentru noul an 2021. Ea a semnat expus fotografia: „Sunt cei care sunt obosit de toate aceste ghirlande și brazi de Crăciun?„Ea însăși a recunoscut că tradițiile festive nu au fost plictisitoare pentru ea.

Imaginea de Tarkhanov este capturat într-un costum de liliac luminos și cu buzele colorate de aceeași culoare. În machiaj, ea a decis să evidențieze ochii. Finalizat imaginea de cercei volumetrice – acestea au fost purtate în anii ’80.

Abonații au început imediat pentru a comenta pe imaginea actritei: „Aceasta nu este machiajul – vechi“, „Ești ca Veronica Castro,“ „nu este similar cu noi înșine“, „Ce cochetă!»Opinii au fost diferite. Tarkhanova – actrita care poate uimi. Ea îi place să transforme și de multe ori experimente cu imagini. „Ei bine, ea va încerca?”- Fanii cred.

Citește mai mult  Ca Borodina, Ivelev și alte stele au sărbătorit 8 martie
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: