Primul model de top în Hijab finalizat cariera din cauza pierderii de sine

Khalima Aden 23 ani. Ea a devenit primul model de top în Hijab. Fata a recunoscut că, din cauza religiei a trebuit să abandoneze cariera sa, pentru că de foarte multe ori ea trebuie să facă compromisuri.

Primul model de top în Hijab finalizat cariera  din cauza pierderii de sine

„Eu te invinovatesti pentru naivitate și rebeliune,“ parts Khalim

Din cauza convingerilor religioase ale Khalima Adem au decis să termine cu o carieră, în ciuda faptului că totul a lucrat bine. Ea a comentat decizia ei: „M-am vina pentru a merge să aibă grijă de capacitatile mele. Am invinovatesti pentru rebeliune și naivității. Și eu pot da vina pentru faptul că foarte puțini stiliști musulmani „.

Khalima simțit întotdeauna jenat, pentru că stiliștii nu știu deloc ce să facă cu haine închise și hijab. Din cauza activităților sale, fata a trebuit să sari peste rugăciuni, și recent, ea a înțeles că ea a început să se piardă. Potrivit ei, pierde „legătură cu tine“. Ea mulțumește designeri care ia permis să defileului pe podium în hijab.

Dar utilizatorii rețelei s-au dus ca industria modei Footwood. Ei au cerut fetei să fie mai sexy, și a provocat sentimentul ei de disconfort. Khalima a devenit cunoscut în 2016 după ce a participat la concursul Miss SUA. Ea a observat Karin Roitfeld. Halim sa bucurat și fără ezitare a semnat un contract cu IMG, după care a început să pozeze pentru reviste glossy și să participe la spectacole.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: