Psihologii au putut determina caracterul unei femei sub forma de picioarele ei

Experții psihologie au fost în măsură să determine Relația dintre forma picioarele femeii și caracterul său. Ei cred că această caracteristică externă poate raporta, de asemenea, modul în care o femeie se va comporta în construirea de relații romantice, și, prin urmare, recomandările lor sunt mai mult destinate bărbaților.

Psihologii au putut determina caracterul unei femei sub forma de picioarele ei

picioare pentru femei oferite pentru a împărți în mod condiționat pe 4 tipuri. Definiți tipul poate fi atunci când o femeie stă lin.

1. Picioare închise strâns între glezne și la mijlocul ICR – Femeia nu pretinde că nu la conducere sau la dreapta. Este blând, compatibil, rănit de natura, cu care oamenii vor fi ușor și ușor. Locuri o astfel de femeie poate fi infantil, Dar, în general, această opțiune – cel mai preferat să se creeze o căsătorie.

2. Picioare „roată“ – Aceasta este o formă la care contactul vine numai în glezne. Aceste femei sunt incredibil de activă, inițiativă, deschisă. Ele sunt bold, amuzant, mereu deschis la noi și necunoscute.

De multe ori preia conducerea, și, prin urmare, nevoile lor de a domina, nu poate fi prea confortabil pentru bărbați. Proprietarii de astfel de experți picioare sfătuiți Aflați pentru a controla sacii dumneavoastră de conducere, Și oamenii care sunt cu ei în apropiere, au recomandat să se acorde o atenție faptului că oricine altcineva acestea vor fi atât de interesant și incitant.

3. Al treilea tip a fost numit picioare, care sunt strâns adiacente în întreaga zonă, cu excepția picioarelor. Acestea sunt femei ușoare, blând, blând care combină perfect temperamentul duplicat, cu un stoc mare de energie.

Dacă este necesar, poate fi tăcut și misterios zâmbet, dacă este necesar – Brazers consiliului vor lua mâinile lor blând și totul va fi rezolvat așa cum trebuie. Cu astfel de femei, căsătorii excelente sunt obținute în termenii de egalitate. Ei nu vin în minte trăgând pătură pe ei înșiși, dar ei nu-i vor suna slab.

4. Al patrulea tip este cel mai frecvent. Picioarele proprietarului unui etaj frumos cu ea, nu vin în contact în orice loc de-a lungul întregii lungimi. Acestea sunt femei care nu le place să arate inițiativa, dar, în general, acestea sunt destul de naturale în relațiile.

marele lor avantaj – în abilitatea de a fi cu adevărat interesat în afacerile și sferele de activitate ale partenerului lor, ei sunt capabili să sprijine întreprinderile sale, idei. Este astfel de fete și femei care dau oameni de încredere.

Despre relația dintre formele și personaje de femei este ingrijorat psihologii nu primul deceniu. Anterior, specialistii Oxford au gasit o legatura intre doamnele din degetul arătător și tendința de a. Ei au ajuns la concluzia că Proprietarul arătătoare lungi are o cantitate mai mare de estrogen în organism, și, consecable, mai predispuse la infidelitate conjugală.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: