Puteți jefui apartamentul timp de cinci minute! Hoți au spus cum aleg un apartament pentru jaf

Cele mai multe reguli importante: Închideți ușile și ferestrele, dacă nu vreau să-și piardă proprietatea. În primul rând, hoți verificați casa pentru ferestrele deschise – în cazul în care există astfel, ei nu au nimic de a pătrunde în casă și să ia ceva valoros în câteva minute.

Dar există o altă listă a ceea ce ar trebui să facă proprietarii casei, astfel încât să nu devină victime ale hoți. Experții companiei britanice John Lewis Acasă și hoți, care deservesc în închisori pentru furt, a spus cum de a alege victimele.

Puteți jefui apartamentul timp de cinci minute! Hoți au spus cum aleg un apartament pentru jaf

Stii bine

Cel mai adesea, infractorii aleg sacrificiul care a studiat bine: ei știu despre obiceiurile ei, un program, dacă ea părăsește apartamentul său pentru o lungă perioadă de timp fără supraveghere. Experții recomandă să se mențină relații cu vecinii, deoarece hotii aleg mai ales cei care nu comunică în mod special cu vecinii.

În caz de plecare, expertii recomanda sa avertizeze despre vecini, astfel încât să se uite la carcasa. Dacă proprietarii vor fi eliminați pentru o vreme, este mai bine să lăsați lumina inclusă – astfel încât tâlharii vor presupune că cineva este acasă.

Hoții au trucuri pentru care recunosc că casa este goală. De obicei, ele inservează între cadru și fluturașii de ușă. Robbers sfătuiește să nu comande parcele înainte de declanșarea cutiilor poștale, vor fi foarte atrase de notificări care sunt de mult timp și vor pătrunde în apartament fără să se gândească.

Citește mai mult  Ca o școlăriță: Miroslava Karpovich, urmată de o nouă imagine
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: