Rihanna a căzut de la scuter și a lovit fața asfaltului: imaginile cântăreților au lovit rețeaua

Robin Rihanna Fenty (numele complet) – unul dintre cele mai bine vândute artiști din toate timpurile. În contul său, mai mult de 20.000.000 de albume vândute și 60.000.000 single! Rihanna are un fanii permanenți că incidentul a avut loc este foarte alarmat.

Rihanna a căzut de la scuter și a lovit fața asfaltului: imaginile cântăreților au lovit rețeaua

A căzut de la scuter

cântăreață pop americană Rihanna sâmbătă 05 septembrie a scăzut de la electrosphamokat și a lovit fata de asfalt. „Ea nu a putut rezista, ceea ce a condus la incidentul,“ rapoarte Oameni. Paparazzi, de mers pe jos de-a lungul tocuri de stele, nu au putut să nu observe vânătăi și contuzii pe fața fetei.

Un zvon a apărut pe rețea, care Rihanna a devenit din nou victima Chris Brown, cu care ea a fost într-o relație, dar nu este.

Cantareata are de a restabili

Imagini Rihanna a lovit rețeaua. Ele sunt în mod clar vizibile vânătăi. Fanii au fost deranjat, pentru că în 2009, fostul ei iubit, Chris Brown a atacat cantaretul. A bătut o fată într-o mașină, pentru care a fost condamnat la 5 ani de convenție.

Reprezentantul cântărețului grăbit să liniștească fanii Rihanna: „Acum totul este în ordine cu ea. Sâmbătă, ea a căzut pe electrosocate și rănit despre asfalt. Ea va recupera rapid „.

Din fericire, nu există nici o deteriorare gravă a cântăreață pop. În curând ea va recupera și să continue activitățile lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: