Sambursk a spus că și-a petrecut prima taxa de la Universuri

Nu există nici un astfel de oameni care încă nu au auzit despre seria de tineret „Univer“ despre zilele de lucru de studenți distracție. Ele comunică, ceartă, se încadrează în dragoste, și, în același timp, nu uitați să învețe. Anastasia Samburskaya a jucat o fată în seria cu caracterul – ea ei ar fi abordat cu siguranță.

Pe pagina sa personală, actrița a pus în imaginea și i-au spus în semnături, la care și-a petrecut primul salariu primit pentru fotografiere (numerele nu sunt comunicate).

Sambursk a spus că și-a petrecut prima taxa de la Universuri

odihnă Paradise

Ipostazele actrita intr-un costum de baie, iar fata a recunoscut că primul lucru pe care a cheltuit bani pentru ea, și anume în repaus în Maldive. În același timp, ea a făcut o astfel de șansă ca cineva va invidiez aceste imagini si va chiar iritarea experiență la înălțimea pandemiei.

Cu toate acestea, există, de asemenea, cei care blochează pur și simplu panglica, iar altele vor susține actrița în dorința de a privi viata cu optimism.

Actrița nu intenționează să-și ascundă bucuria și declară că a fost deja nu în speranța de a absorbi sub soare într-o perioadă dificilă. În semnătură, ea a spus, de asemenea, că pentru primul salariu, a zburat la Maldive: „Pentru prima dată am fost aici în 2011 la primul salariu. A zburat la 3 luni după filmare și a fost o impresie de neuitat „.

Sambursk a recunoscut că a fost a doua vacanță, și înainte de a nu fi foarte versat în toate complicațiile de odihnă cu adevărat de înaltă calitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: