Singer Natalia Gulkin a încercat ca un designer

Celebrul și popularul cântăreț rus în anii nouăzeci Natalia Gulkin Am decis să încerc mâna mea în noua capacitate – a debutat ca un designer la saptamana de moda de moda ESTET.

Natalia a introdus publicul Colecția proprie a doamnelor Cu titlul simbolic „Disco Forever”. Potrivit lui Natalia, aceste genți de mână vor fi la modă în anul următor.

Singer Natalia Gulkin a încercat ca un designer

Prima schiță a lui Gulkin a schițat acum cinci ani.

Apoi, cântăreața a văzut o șansă de o geantă frumoasă, dar prețul accesoriului sa dovedit a fi dovedit chiar și pentru stea. De la achiziția am avut de refuz, dar de la ideea de a avea o astfel de sac Natalia nu a scăpat niciodată. Ea a cerut artistului de designer familiar să-i ajute „designul” aceeași frumusețe. Sacul a reușit. Din aceasta, iubirea de artiști a început să creeze accesorii drăguț și ieftin.

La spectacolul Gulkin a prezentat colecția de toamnă-iarnă, dar a promis în viitorul apropiat, pentru a prezenta linia de saci de vară. Genți de mână ale lui Hulkina se disting prin spiritul anilor nouăzeci, există multe paiete în ele ca decorațiuni, designul este complet proiectat în stilul de timp nostalgic pentru el, când fața ei nu avea un poster, iar fanii au stat în linie pentru autografe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: