SONIA Rykiel Fashion House se închide și se oprește exit

Tribunalul Comercial din Paris a decis Liquory faimos pentru întreaga lume franceză Casa Sonia Rykiel. Acum trei ani, fondatorul unei case de moda a fost plecat de la viață, designer de moda Sonya Rickel. Și acum compania are datorii financiare enorme.

Reprezentanții casei de moda se apelat la instanța de judecată să le recunoască în stare de faliment cu cât și în domeniul juridic pentru a proteja împotriva creanțelor creditorilor.

SONIA Rykiel Fashion House se închide și se oprește exit

În ultimii trei ani după moartea fondatorului, toate tranzacțiile financiare ale casei franceze modă a condus investitorii chinezi Primele Mărci de patrimoniu – Finanțatori William și Victor Fun. Și, în ciuda injecțiilor uriașe de bani în casa de moda de la Sony Riekel, nu a fost posibil să-l reanima.

Instanța a fost în căutarea unor noi proprietari, în speranța că cineva ar asuma responsabilitatea pentru compania și datoriile sale financiare, ci de a găsi pe cineva care ar putea lua o casă la modă, nu a reușit. Și nu pentru că antreprenorii nu doresc acest lucru, zeci de oameni de afaceri din întreaga lume au aplicat petiții, dar instanța le-a respins pe toți, consideră candidații financiare nesigure.

Fashion House deține o rețea de șase magazine în Monaco și Franța. Toate acestea vor fi închise, iar 131 de angajați vor fi concediați fără a oferi un nou loc de muncă.

Toate rămășițele de haine vor fi vândute la prețurile Rush, iar marca în sine este planificată să fie pusă cu un ciocan.

Sonya Ricel se naște în familia imigranților evrei din Rusia și România. Fata sa născut la Paris. Ea a pictat perfect și chiar înainte ca vârsta de la maturitate, a început să lucreze ca designer de vitrine în magazinele textile.

Citește mai mult  Programul pentru copii irlandezi Săptămâna 2021

Soțul lui Sonya a ales directorul magazinului textile și a fost în acest magazin că în 1962 a introdus prima colecție de pulovere laterale legendare. Acest lucru a devenit rapid tendință, a iubit mai ales locuitorii ei din Statele Unite.

Și șase ani mai târziu, Sony avea propriile lor buticuri pe cele mai la modă străzi Paris.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: