Julia Ormond

Julia Ormond

Julia Ormond – o actriță britanică luminos, care a reușit să lase o urmă vizibilă atât în ​​film și în teatru. Fiind irezistibil pe ecran, ea și în viața reală este o pictogramă de stil pentru multe fashioniste. Care sunt secretele de frumusețe ale Julia Ormond, ca vecina ei viata personala cu o astfel de cariera de succes? Recunoașterea în articolul nostru!

Biografie

Julia Ormond sa nascut pe 04 ianuarie 1965, în orașul eps, situat în Anglia. Părinții ei – gospodină Josephine și manager de calculator John Ormond. Atâta timp cât steaua viitoare a TelowEkran a crescut, în familia ei sa schimbat mult: de la o viață modestă, ea a trecut dintr-o dată la lux, atunci când tatăl familiei a primit în mod neașteptat de bogat +, dar deja în anii 1970, John și Josephine divorțat , și Julia, împreună cu sora ei și mama lui a trebuit să cadă de viață în conacul unui milionar.

Young Julia Ormond a arătat o loafage și timpul preferat să-și petreacă timpul în compania cu băieți decât cu fete și păpuși. Julia a fost pasionat de sport băiețoasă, o, în special, hochei pe iarbă. Și, de asemenea, o fată în artă: Julia a luat talentul de la mama la desen și să-l harnici, și, de asemenea, de multe ori au participat la producții teatrale școlare.

Destul de ciudat, pentru a fi actrita de profesie de Julia la început nu a făcut planul. Ea chiar a ajuns după liceu la școală de artă pentru a deveni artist în cele din urmă. Dar, am urmarit un curs, Julia Ormond a decis să schimbe punctul de referință.

Carieră

Folosind adevărata vocație, Julia a aruncat studiul meșteșugurilor artistului și a intrat la Academia de Artă Dramatică a site-Douglas, care a absolvit cu succes în 1988. Primul deceniu după lansarea de cariera in actorie Julia Ormond a fost cel mai bine în domeniul cinematografic mare. Ea a decorat cu prezența lui mai multe filme celebre ale acelei perioade:

  • 1991 – „Tineri Catherine”
  • 1992 – „Stalin”
  • 1993 – „Macon Child”
  • 1994 – „Legendele toamnei“
  • 1995 – „Primul Knight”
  • 1995 – „Sabrina”
  • 1997 – „Snowy senzație Smillla”
  • 1998 – „Barber Siberian”

După eliberarea filmului „Senzație de zăpadă a lui Smilla”, care sa dovedit a fi eșec, Julia a început să primească mai multe roluri minore: „Povestea misterioasă a lui Benjamin Batton”, „7 zile și nopți cu Marilyn”.

Deci, treptat a început să participe din ce în ce mai mult în proiecte de televiziune: „c.S.I.: Scena crimei din New York, „Legea și ordinea: intenția criminală”, „Sora Jackie”. Proprietarul mai multor premii și premii, Julia Ormond astăzi ocupă un strat aparte al industriei filmului: în timp ce rolurile sale secundare sunt în majoritate sau episodice, apare în mod regulat pe ecran. Iar actrița are de multe ori un loc de muncă într-un film, astfel încât să puteți lua în considerare cariera foarte de succes.

Citește mai mult  Misha Barton

Viata personala

În 1989, Julia Ormond sa căsătorit cu colegul său de meserie – pentru actorul popular Rory Edwards. Cu toate acestea, această căsătorie a fost de scurtă durată, iar în 1995 un cuplu divorțat.

A doua căsătorie a lui Julia Ormond a devenit mai reușită: în 1999, ea a legat soarta ei cu John Ruby – un activist politic. În toamna anului 2004, o pereche a avut o fiică.

Julia ea însăși, precum și în al doilea rând soțul său, ocupă o poziție activă civilă. La 2 decembrie 2005, ea a devenit ambasadorul bunului bun.

secrete de frumusețe

În acest an, actrița a împlinit 52 de ani. Cu câțiva ani în urmă, într-unul din interviurile sale, ea a declarat: „Eu sunt cincizeci, nu-mi cere aspectul perfect!”. Această expresie a concluzionat toată atitudinea Julia pentru sine și pentru aspectul lor. Ea înțelege cu luciditate cât de mulți ani ea este, și modul în care o femeie ar trebui să i se poate uita la această vârstă.

Nu contează cât timp a fost imprimat pe fața ei, actrița doar încearcă să arate natural. Și în acest farmec principal.

Julia Style Ordond

Ca multe actrițe, Julia demonstrează întotdeauna pe un covor roșu costumele de seară delicios. Primul exemplu este o imagine care este proiectată în Gamma Total Negru. O rochie elegantă în podea de sus și mânecile sunt ușor decorate cu pietre, iar același decor are un ambreiaj miniatural. Rochia este complet închisă, ovală tăiată, superficială – în general, imaginea este foarte modestă, dar în același timp non-plăcintă.

Și în următoarea fotografie vedem deja o îmbrăcăminte mai familiară, dar totul este și în cadrul decenței. Din nou o rochie neagră în podea, dar de data aceasta este pe un umăr de actriță fermecătoare, are o discretă, dar decorul original: Ryushi, asamblare, broșă strălucitoare. Pantofii din acest costum sunt aleși pe tonul rochiei și ambreiajului – sub broșă decorativă și brățară – argint.

Cel de-al treilea costum este o rochie, foarte asemănătoare cu cea precedentă, dar arată complet diferită. Există un manșon de aici, nu există elemente decorative. Vă rugăm să rețineți că numai modestia și minimalistness acestei rochii permite actrita sa poarte pantofi mai deschise și originale. În alte rochii, Julia Ormond, în cazul în care suficiente elemente luminoase, pantofi sunt întotdeauna cele mai închise și simplu.

Farmecul acestui costum este că este necesar aproape peste tot: atât pe covorul roșu, cât și la birou, și ziua de naștere a unui prieten. Imaginea este construit pe trei culori – negru clasic, răcoritoare aur și umbră astăzi foarte relevant de roșu – Fiesta. Aruncati o privire la acest împreună cu atenție, aici totul este perfect: stilul de sacou și pantaloni, lungimea pantalonilor, modelul de pantofi, pe care aveți nevoie pentru a alege un costum de pantaloni informale, cum trebuie să purtați cu o astfel de ornament un. Toate pantofii maro de ardere trebuie să ia această notă imagine.

Citește mai mult  Hristos Tarlington

arcul următor – opțiune pentru bolders. Nu știu cum în costum rândul său casual pantofi luminoase? Totul este simplu: este suficient pentru a alege costumul maxim neutru, iar apoi pantofii va deveni un punct culminant spectaculos, și nu un loc defect. Acest kit include pantaloni simplu din bumbac de culoare bej, reducere directă, lungime standard. Camasa clasic alb este, de asemenea, realizată în soluția banală în sine, cu toate acestea, o combinație non-clasică este încă trecut cu vederea prin ea – un corset de culoare contrastantă întuneric. În același ton, ambreiajul se realizează – aproape neschimbat prin satelit Ormond. Și aici este principalul „cip“ imagine – o pereche de strălucitoare de culoare, deschis, violet saturate de tufella!

Grace de Julia Ormond poate invidie orice fashionista tânăr. La urma urmei, actrița cu același har poartă atât costumele pentru pantaloni și astfel de rochii de lux. Combinația de cremă saturate și dantelă neagră acest sezon va fi foarte potrivită în orice celebrare. Și o astfel de rochie pe care Julia o dată a demonstrat pe prezentarea unui film de prestigiu, va decora orice fashionista, comise de stil romantic. Hem „coadă de pește“, lungimea în podea, umerii goi – toate acestea sunt tendințele unresporing ale sezonului vine primavara / vara.

Charming Julia probleme de ambele ansambluri monofonice. Chiar dacă nu este vorba despre win-win „Total negru“, un shake de lux maro demonstrează un mare stil. Fotografia prezentata mai jos, actrița este ridicked într-o rochie elegantă, în lungime, în podea, care ilustrează o altă regulă foarte importantă: doriți să demonstreze un decolteu adânc – te rog, dar restul de tinuta ar trebui să fie cât mai modeste posibil. Manșonul este scurtat, lat, dar dacă umerii sunt închise, putem presupune că regula prețuit se observă. Elementele decorative aici sunt, de asemenea, la un nivel minim, doar un salon subțire cu un arc, sânii punând accentul. Ambreiaj. Un alt detaliu important este machiaj natural și lipsa de o manichiură strălucitoare.

O altă rochie în care Julia Ormond seamănă cu o sirenă de la unele țări marine fabulos. O astfel de imagine este ferm a revenit la moda, astfel încât să poată fi luate în condiții de siguranță de arme. Saturati Fuchsia rochii drum cu aur de ambreiaj și cu design elegant brățară. Versiunea excelenta a toaletei de seară pentru toți proprietarii de forme feminine luxuriante.

Următoarea împreună cu imediatului tineresc și unele copilărie. Pe covorul roșu, poate că nu este un loc. Dar pentru o plimbare relaxată într-o zi fierbinte de vara o astfel de rochie va fi de altfel. printuri animalistice în tendința au fost deja mai multe sezoane, iar în acest caz, Julia demonstrează colorarea „sub girafa“. Acesta este unul dintre puținele cazuri când tinuta este dificil de a apela un indicativ. pantofi bej aici nu arata foarte avantajoase, iar masivitatea lor nu se combină cu țesături ușoare și rochii de stil. Necesită contraste fie rigide, cum ar fi ștreang grosier neagră pe talpa tractorului sau pantofi elegant deschise pe un toc gamma piersica, sau Oxfords sau o Lober culoare și maro-. În general, o astfel de rochie are dreptul de a exista, este nevoie doar să fie furnizate cu „societatea“ dreapta.

Citește mai mult  Rachel Nichols

Și din nou un costum indicativ, și din nou total negru. pantaloni Clasic și sacou lung, de sus, cu decolteu rotund moale și pantofi cu toc înalt de lux cu nasul deschis. În această imagine, Julia demonstrează din nou machiaj natural. Dar dacă acest lucru este o priză seara, cancerul de unghii, apoi întuneric și saturate ruj de culoare de aici nu va afecta.

Un alt întuneric, dar nu un costum sumbru, care face o curea de argint interesant și un inel încântătoare pe o actriță deget fără nume. Ambreiaj aici repetă rochiile Gamut, dar pantofii sunt mai bine sinucidere.

La premiera „Misterios Istoria lui Benjamin Batton“, Julia Ormond a demonstrat imaginea coroana: o rochie neagră în podea, în care centura pune accentul în mod tradițional talie și piept. Rochie cu un top deschis De data aceasta, Julia a decis să combine cu pantofi într-o mișcare plat – acestea sunt sandale simple,. Sa dovedit ceapa în stil grecesc. ambreiaj invariabilă este proiectat în culoarea negru. opțiune excelentă pentru ieșirea de seară de vară.

Tinuta următor este un alt exemplu al modului de a echilibra imaginea cu un decolteu adânc, ca parte a decentei. Lungimea tinuta – până la mijlocul caviarului, umerii sunt închise, tăiat. Opțiunea pentru o seară rece: o rochie albă într-un bob de mazare negru de mare va fi o ruptură, repetarea și tăiate, și lungimea, și chiar forma rochii decolteu. pantofi deschise sunt permise aici, și machiaj destul de luminos – totul are loc aici, deoarece combinația competentă de culoare, stilul și lungimea salvează o astfel de imagine de la vulgaritate sau vulgaritate.

Caracteristici Cifre Actrite permit ei sa arate mereu impecabil în această imagine: Lungime – în podea, umerii sunt deschise, de culoare – negru. Rochie, care Julia demonstrează mai jos, este diferită de frecvent întâlnită în lipsa de centură și de tăiere, practic, drept.

Simplu, informale, costumele practice Julia Ormond, de asemenea, spune cu ușurință „da!”.

arată actrita cele mai spectaculoase in rochii de astfel de flori la modă în acest sezon, cum ar fi iarba, bordeaux suculent, blând-liliac sau lavanda.

Soluții de mișcare De asemenea, în Actriță mână – Astfel de imprimeuri pe tesatura rochie sublinia doar avantajele figura ei feminine. Și componentele negre și argint contrastante ale acestei imagini o fac rău.

Tesaturile translucide – o tendință indiscutabilă la cea mai apropiată eternitate – actrița se aplică în mod activ în imaginile sale elegante. Cel mai adesea acest lucru se manifestă în culoarea ei iubită – negru clasic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: