Kate Moss

Kate Moss

Kate Moss – Supermodel, a cărui vârf de carieră a ajuns la 1990-2000. Cu toate acestea, popularitatea sa nu se încadrează în această zi. Care este secretul succesului modelului scandalos? Cum a fost viața ei creativă și personală, care trucuri modelul folosește pentru a-și menține frumusețea și modul în care stilul ei a fost format în haine?

Biografie

Data nașterii unuia dintre cele mai renumite și foarte plătite modele ale lumii – 16 ianuarie 1974. Astăzi, rămânând la vârsta de 43 de ani, Kate Moss are o mulțime de fani din întreaga lume, o reputație în litigiu, dar în același timp un statut indiscutabil – Supermodel. Cum a fost soarta stea a podiumului?

Începutul anilor

Nevoie de Catherine Ann Moss a apărut în familia obișnuită britanică. Tata a fost un agent de vânzări, mama – barman. În curând, Kate a apărut un frate mai mic, astfel încât modelul viitorului nu a devenit părinții baulici. Familia Moss a trăit modest, copiii au primit doar cele mai necesare, trăind fără biblioteci.

In copilarie, Catherine Moss nu a prezentat nici o talente speciale, a fost cea mai comuna scolarita nepretențios. Dar când fata a ajuns la o vârstă de tranziție, părinții ei au divorțat și aceste schimbări au influențat-o foarte mult. În acest punct de cotitură, tatăl familiei a început să trăiască cu fiul ei – porecla și Kate, desigur, a ales mama.

Imediat după divorțul Linda Moss a decis să-i ajute pe fiica ei să reabilitească tot ceea ce se întâmpla și sa dus împreună cu ea în vacanță. A fost o călătorie spre Bahamas. Întorcându-se acasă tânăra doamnă și mama ei se vor obișnui deja cu viața ei de zi cu zi, cât de brusc le place zăpada a făcut o propunere neașteptată.

Întâlnirea ulterioară a avut loc în cele mai bune tradiții ale scriptului de film Hollywood: pe drumul spre casă chiar de la Aeroportul Kate Moss și mama ei a venit peste proprietarul unei agenții locale de model. Sarah Dukas, după ce a văzut acest tânăr cutie, atât de mult se întreba în depozitul unui model de succes, care nu a fost rușinat să rămână cu o propunere pentru mamei ei ca acesta imediat, literalmente în mișcare.

Kate, ca și mama ei, a fost în acel moment care erau deschise tuturor celor noi și, prin urmare, ar putea fi ușor de acord cu turnarea. Probele au avut succes, atât de tânăr mușchi de la cel mai obișnuit școală de școală s-au schimbat dincolo de recunoaștere, începând cu titlul de supermodel.

Carieră

Totul se răsuci foarte repede. care trece cu succes de turnare în agenție de Sarah Dukas, Kate Moss a fost de acord literalmente pe orice loc de muncă oferit. In cei 14-15 ani, Kate a lucrat fără a obosit de dragul un singur scop prețuite – pentru a pune un portofoliu decent și pauză în prestigioase spectacole de moda. În 1989, Moss a absolvit de la școală, iar acum tot timpul ei a fost dedicat cazul modelului. Deja în 1990, fata a venit la coperta revistei Face – acest eveniment a fost punctul de plecare, de la acel moment, cariera Moss s-au grabit în sus.

1992 a marcat pentru Kate Moss primul contract de prestigiu – a fost cooperarea cu brand-ul Calvin Klein. În 1994, Kate Moss și colegul ei, Mark Walberg au fost alese pentru a demonstra pe podium și în publicitatea de lenjerie de faimosul brand. În 93-a, modelul apărut pentru prima dată pe coperta Vogue luciu de moda. Până în 2015, Moss a reușit să apară pe paginile populare publicației mai mult de treizeci de ori.

Din păcate, în lumea show business cu constanță de invidiat a confirmat statisticile triste: aproape toate stelele care au devenit faimos și popular în adolescență, într-una sau o altă perioadă a vieții lor se confruntă cu așa-numita defalcare. În anii ’90, o astfel de popularitate a fost prăbușit pe Kate Moss pe Kate Moss, nu a putut chiar vis. Până la 20, ea a avut o stare decentă, spectacole permanente și fotografie impusca, a doua linie din lista celor mai bogate modele și atenție aproape infinită din presă, paparazzi, fani.

Sub această presiune tot în 1998 (la vârsta de 24), Kate cade pe tratament într-o clinică de psihiatrie. Cu această ocazie, au existat zvonuri diferite, dar mai ales lumina de pe acest episod a fost vărsat fotografii publicate într-una dintre revistele din acea vreme: în imaginile de vedeta podiumurile ar fi prins la recepție de droguri. Pentru a șterge numele dvs. stivuite și reflectă suspiciunea de dependenta de droguri, Moss a mers la tratament. Inclusiv în acest fel modelul depășit și depresie puternică, luând o stea în legătură cu toate evenimentele.

În 2000, Kate Moss a revenit la modelul de afaceri, cu capul ridicat cu mândrie. Modelul încheie imediat contracte cu Christian Dior, Lui-Jo, Mango. În plus, Kate a decis să se încerce ca un designer. Din 2005 până în 2012, modelul a colaborat într-o nouă calitate cu brand-ul „Topshop“, în acest timp ea a lansat 14 colecții de îmbrăcăminte.

Ca în tinerețe, iar acum Kate continuă să fie ținta pentru paparazzi și „galben“ factorii de decizie știri. Dar toate atacurile lor nu sunt în măsură să rupă Kate, perfect călit la începutul carierei sale. Modelul încă conduce la activități profesionale activă, îi place să apară în evenimentele seculare cu mama sa – Linda.

Apropo, în a doua căsătorie, Linda Moss sa nascut sora mai mica Kate – Charlotte (Lottie), care astăzi este, de asemenea, un model foarte promițătoare și de succes. în vârstă de 18 de ani, de vară Sora supermodel rupt literalmente în lumea modei, iar Kate sprijină cu fermitate Lottie în toate eforturile sale.

Young Kate Moss a fost o adevărată rebar, ar putea permite fotografii candid, iar astăzi se poate vedea mai mult și mai des în caritate fotografie impusca, împreună cu colegii ei în atelier – Naomi Campbell, El Maccusron, Kari Melievin și alte. Pentru multi fani, Kate Moss este în continuare cele mai elegante, cu toate că preferințele sale în haine pentru mulți ani de carieră a suferit evoluție semnificativă. Dar, în detaliu despre asta mai târziu.

Cinema

Ca și în multe modele de succes, Kate Moss a avut o mulțime de propuneri pentru activitatea în filmul. Dar prioritățile stelele podiumurile au fost întotdeauna plasate strict în domeniul modei. Prin urmare, Kate este destul de sărăcăcioasă. Modelul a jucat în picturile „Inferno” (1992) și „Black Viguka Away” (1999). De asemenea, au fost timp egal de filme în care modelul în sine jucat, în special Telekartin „90 de ani: zece, care a schimbat lumea“ (2015).

Kate Moss sa întâmplat, de asemenea, să participe la filmarea diferitelor videoclipuri muzicale. Una dintre cele mai strălucitoare astfel de experimente a fost videoclipul pentru cântecul George Michael White Light.

Ruj de buze, băuturi spirtoase

În plus față de propriile sale linii, Kate Moss eliberează cosmetice și parfumuri sub numele lui. Totul a început cu băuturi spirtoase. Modelul care pe bere de glorie a anunțat o mulțime de arome de la brandurile de elită, în 2007 a decis brusc să lanseze propriul său parfum. Împreună cu compania de parfum Coty, modelul a fondat marca Kate Moss, în gama de care în prezent există aproximativ o duzină de arome. Comentariile clienților despre ele sunt aceleași contradictorii, precum și relațiile publice la cele mai supermodelul: Unii se încadrează în dragoste cu ei înainte de inconștiență, alții găsesc aceste arome prea dulce.

Un alt exemplu de o astfel de cooperare transformat între Kate Moss și marca de produse cosmetice decorative Rimmel. Modelul a fost fata de diverse campanii de brand din 2001. După 10 ani de cooperare, deja în 2011, modelul creat și destul de succes a lansat propria paleta de Lipman „Rimmel“. Matthewing Matte Ruj „Rimmel” de Kate Moss, Tint No. 30 (prune) și Nyud (№32).

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la problema pe care Kate se folosește, răspunsul va părea banal, dar evident. Fiind toți acești ani se confruntă cu Rimmel, Kate parțial a fost forțat să se bucure de multe ori rujul acestui brand. Dar colecția proprie de Moss a creat în colaborare de la „Rimmel“ numai pentru că el a fost convins de calitatea ei înaltă pe experiența personală. Elaborarea de noi nuanțe pentru linia lui ruj de buze, Kate Moss este întotdeauna ghidat de propriul gust si tendintele modei actuale.

Viata personala

Așa cum se întâmplă adesea în cazul în care femeia este de succes în lucrarea sa, nu este categoric noroc în dragoste. Relațiile întâi lungi și bine-cunoscute ale modelului a devenit coabitarea cu un fotograf de moda de succes – Mario Sorrenti. Ei au început împreună: carierele lor dezvoltate în paralel. Deși relația dintre Mario și Kate a fost măturat de la începutul anilor 1990, ei încă lucrează împreună împreună.

De fapt, cuplul a fost rupt după Kate sa întâlnit celebrul Hollywood frumos – actorul Johnny Depp. Istoria iubirii cu supermodelul Depp Moss a fost scurt, dar foarte frumos. In spatele lor au urmat cu atenție publicului, au fost numit cel mai elegant pereche. Dar, în 1998, Depp si Moss parted, ca actorul cunoscut o nouă dragoste – actrita si cantareata Vanessas Paradis.

După aceea, nu pierde Moss și-a asociat soarta lui cu o persoană pentru o lungă perioadă de timp, limitată la romane trecătoare: cu Billy Zayn, Anthony Langton, Jack Nicholson. Și, după o pauză de mai mulți ani, Kate a fost din nou gata pentru o relatie serioasa. Ea sa întâlnit editorul Jefferson Haek, din care în 2002 a dat naștere la fiica sa adorabil Lila Grace. Dar în curând această uniune sa prăbușit. Și tot ce a fost, după o nouă serie de romane trecătoare, de exemplu, cu Naherty Pit, un celebru muzician britanic.

O serie de eșecuri în viața sa personală au scazut Moss la alta depresie prelungite, modul din care modelele trebuiau să fie căutate într-o clinică de specialitate. Și când Kate și-a corectat sănătatea, aproape că a întâlnit-o imediat un om care a adus de data aceasta o relație cu un model înainte de nuntă. Erau muzicianul indi-stâng al uciderilor – Jamie Hins. Ei s-au întâlnit în 2007 și după 4 ani de relație au decis să se căsătorească.

În prezent se știe că această căsătorie sa prăbușit și ea. Poate că totul este marcat de o nouă pasiune pentru Kate Moss, care a crescut într-un sentiment mai serios. Modelul a trecut la Bismarck de fundal Nicholas – fiul prietenilor, fotografului și proprietarului titlului județean. Relațiile de cuplu se dezvoltă rapid, nimic nu e confuză, chiar și o diferență decentă în vârstă.

Frumusețe și succes Secretele

Probabil, principalul secret al succesului în orice afacere merită numit sinceritate. Tot ceea ce Moss portretizat în lucrarea sa sau în viață a fost întotdeauna foarte natural, ea nu a jucat nimic. Dacă vedem rebar în imagini, înseamnă că Kate Moss se simte așa. Dacă ne apar mai întâi de o experiență cu experiență, reținut, calm kate, aceasta înseamnă că este într-adevăr ca acest lucru în această perioadă de timp.

Beauty este un concept care a fost întotdeauna o tranzitorie relativă. Deci, fata slab, cu un pic de piept de spargere și a devenit un trend pe un picior de egalitate cu lux și feminin, apoi deja mama stele din această lume – Hristos Tarlington, El Macherson, Naomi Campbell și alte supermodele ale anilor 1990.

Parametrii figura în rezumatul său: înălțime 172 cm, circumferinta pieptului – 86,5 cm, talie – 58 cm, solduri – 89 cm. În același timp, în tinerețe, Kate Moss a avut loc întotdeauna la o marcă de 48 kg, iar acum modelul cantareste un pic mai mult, dar aceasta se datorează logic vârstei. Fotografii cu Kate fără machiaj și Photoshop confirmă pe deplin declarațiile modelului, că se opune tentației corecției de plastic a aspectului său.

Deci, fotografie 2013, a capturat supermodelul în vacanță într-un costum de baie, spun că anii iau lor. Dar, în general, Kate arată ca vârsta (în fotografia modelului 39 de ani). Desigur, un stil de viață dur a accelerat ușor procesul de îmbătrânire. Și în tineret, Kate a aderat întotdeauna la câteva reguli simple de stil de frumusețe.

Machiaj natural. La locul de muncă, Kate Face tolerează „tencuială” în întregime și, prin urmare, în viața privată Moss există un loc pentru machiaj natural luminos.

Pentru ieșirile solemne – ochi de fumat. Aplicator pentru pleoape, creionul sprâncenei, antrenamentele multiple – și orice modă va fi capabilă să facă un machiaj de ochi de marcă de la supermodel.

Pentru buze – numai ruj. Kate nu sa plâns niciodată cu glitch-uri de buze și, de asemenea, a negat folosirea creionului conturului. Se bucură doar ruj, și să nu dea un contur clar în jurul valorii de marginea buzelor, se adauga doar naturalete si unicitatea Moss.

Fapte interesante

  1. În timpul al doilea tratament, Moss in clinica, care a avut ca scop depășirea unei depresiuni prelungite si dependenta de droguri, mulți colegi din industria modei a început să se întoarcă de la Kate, unele firme ruinat chiar și contractele lor cu ea. În această perioadă dificilă, modelul a sprijinit în mod activ prietenii ei, în special, cantaretul Elton John si designerul Stella McCartney. Este datorită acțiunilor lor, Kate Moss a devenit deosebit de tastarea în mod activ în reviste de modă din acea vreme, și modelul restaurat treptat toate contractele sale.
  2. Tatuaj sub forma a două păsări mici, care este ambalat de Kate în zona spatelui inferior de celebrul maestru Lucien Freud, este estimat la 1,5 milioane de dolari specialiști. Acum, pe măsură ce mușchiul însuși este recunoscut, dacă este necesar, este chiar gata să meargă pe un transplant de piele pentru a vinde această lucrare a artei marii artist de modernitate și donați toți banii pentru caritate.
  3. Apropo, Kate Moss a plecat în cultura modernă și o altă urmă: engleză sculptorul Mark Quinn în 2006, a creat o sculptură în bronz, iar supermodelul în postura de yoga și a numit-o „Sphinx“. Și în doi ani, aceeași statuie a maestrului împlinită în aur și ia dat numele „sirenă”.

Imagini elegante de la Kate Moss

În alegerea îmbrăcămintei, modelul a fost întotdeauna foarte schimbabil. Neschimbarea poate fi numită una – gustul excelent al stelelor de podiumuri. Aspectul ei bine publicul a fost întotdeauna luminos, socant. În unele ori, Kate a ales Boho-Chic sau Grunge, și întotdeauna părea proaspătă și relevantă.

Apropo, modelul a cărui popularitate a fost deosebit de turbulentă în anii 1990, cu fotografiile sale din acei ani, poate arăta exemple bune de stil pentru Fashionistan astăzi, pentru că ultimele douăzeci de sezoane din acel deceniu la vârf de modă!

În adolescență, rebar scandalos, ultimul deceniu al lui Kate Moss demonstrează încăpățânat mai mult „wolted”, stil discret. Poate că motivul este situat în apropiere și tânărul Lila? Dacă Kate și fiica ei se încadrează în lentilele camerelor, modelul demonstrează cea mai „corectă”, foarte discretă, numele este un astfel de exemplu și trebuie să fie prezentat fiicei radiale.

În viața de zi cu zi, Kate Moss nu urmărește luminozitatea excesivă, alege simpfaritate și practică.

Chiar și o rochie de mireasă, care model a avut loc pentru prima dată, pentru a încerca deja într-o epocă solidă (la momentul nunții cu Hins Jamie, avea 37 de ani), este imbold cu această soliditate foarte. Dar, în același timp, nu este mai puțin atractivă și rafinată.

Moss iubește mici rochii negre, veste, blănuri, pot apărea în public în haina de blană, în vânători, amestec diferite stiluri, adesea poartă ornamente mari.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: