Misha Barton

Misha Barton

Misha Barton – actriță și model cu date externe delicioase și reputație scandaloasă. Nu în fiecare lună în presă, știrile șocante despre următorul eșec al Misha se va bate: Apoi a intrat într-un spital mental, sa prăbușit undeva cu mașina, apoi următoarele detalii despre viața personală minunată pop-up.

Toate aceste coapte este ușor și uită, ce, de fapt, Misha Barton merită dragostea unei mulțimi de fani. Este vorba despre modul în care actrița și modelul construiește cariera, ca pansament și se îngrijește de el însuși, și va fi menționat în articolul nostru.

Biografie

Misa Ann Marsden Barton sa născut la 24 ianuarie 1986 în Londra. Părintele Familie – Paul Barton – nativ englez, a lucrat ca broker. Mamă – Nula Regina – a fost din Irlanda, a lucrat ca fotograf. În plus față de Misa, Pavel și Nuala au încă două fiice – Zoe și Ani. Când Misa se întoarse în vârstă de șase ani, tatăl ei a oferit promițătoare de muncă în statele, astfel încât toată familia Barton sa mutat la New York.

Începutul anilor

O dată într-o țară nouă, pe un alt continent, Misa și surorile ei cufundat în viața obișnuită a copiilor americani: tot timpul anului fete rundă a mers la școală, în timpul său liber, timpul a fost de mers pe jos cu prietenii. Iar în vara, părinții trimis urmașii lor la tabără de divertisment.

Odată ajuns în tabăra de vară, în cazul în care Misha Barton odihnit cu surorile sale, concursul a avut loc Titsov. Ca parte a acestei sarcini creatoare, a fost necesar să vorbească cu orice monolog la alegere. Misa a decis să ia parte și a cucerit toți membrii juriului cu raportul său privind viața țestoase.

Istoria este tăcut, dacă Barton are un fel de premiu pentru discursul ei. Dar soarta într-un anumit sens, încă atribuit fata: agentul angajat în căutarea de tinere talente a fost în sală. El a sugerat un Misa carismatică să se încerce ca o actriță.

Carieră

Mulți cred că eșecuri, atât în ​​sfera personală și profesională, sunt adesea urmărite de către acei actori a căror debut și de succes a avut loc in copilarie. Poate, într-adevăr, de aceea Misha Barton are în ultimii ani în cariera sa și în viața mai mult și mai multe dungi negre decât victorii.

Oferta la începutul carierei de actorie a venit Misha Barton când fata era în opt de vârstă. Cu permisiunea părinților, agentul aranjat tânăra actriță a rolului în producții modeste care a avut loc în afara Broadway.

start

La un an după debutul Misha Barton a primit un loc în performanța Broadway. Acesta a fost în 1995: o profesie de creație incredibil de entuziast, Misa a trecut turnare în producția „slavii!”. A fost un rol dificil, fata a trebuit să joace rusă, astfel încât a fost nevoie să învețe să vorbească cu accent corespunzător – Barton făcut față perfect cu sarcina. În plus, în această performanță, tânărul DISHA șansa de a juca pe aceeași etapă cu proprietarul Oscar – Marisa Tome și ea cu onoare și demnitate a efectuat acest test.

Mai târziu, după ce acest proiect, Misa a avut alte roluri importante în teatru – lucru în cele douăsprezece Dreams (douăsprezece vise), „unde se află adevărul“ (unde se află adevăr), „scutece de unică folosință“ (One Flea de schimb). Pe scurt, Misa Barton sa dovedit a fi o fată foarte talentat, iar cariera a fost ars rapid.

televizor

Succesul în teatrul a adus rapid tânăr tunication la televizor. Actrița a primit practic mici roluri: în seria „penal Racing“, „Lege și ordine: Corpul Special“, în televiziune „inel de lumină fără sfârșit“ și „nu on-line“, precum și în iconic telenovelă americană „All copiii mei”.

Adevărat Glory a venit la Barton după ce a căzut în seria „Lonely Hearts“, de asemenea, cunoscut în box office-ul rusesc ca „O dată în California“. Original Denumirea proiectului – Orange County – Orange District. Mulți critici remarcat faptul că seria a fost scos dintr-o mare parte dintr-un tineret foarte popular „săpun“, și anume „Beverly Hills 90210“. Cu toate acestea, această similitudine evidentă nu a împiedicat „O. CU.»Găsiți telespectatori fideli din America și chiar și mult dincolo.

Citește mai mult  Sarah Shahi

Seria a durat doar patru sezoane, a mers la ecrane din 2003 până în 2007. Aceasta este o dramă adolescentă despre tânărul dintr-o familie dezavantajată, care din districtul sărac se îndreaptă brusc în prestigiosul cartier Orange California. Misa ajuns în această serie Rolul iubitei personajului principal – fiica părinților bogați și partidul etern al Marissa Cooper. Cu toate acestea, înainte de sfârșitul final fericit, cuplul cinematografic nu a trăit: după al treilea sezon, Barton a lăsat „inimile singure”, iar eroina ei a trebuit să o omoare.

Motivul pentru care o astfel de poveste transformă erau dezacorduri insurmontabile între actrița și producătorii seriei. În orice caz, mulți fani „despre. CU.„Ei cred că acest lucru chiar mai bine: complot sa dovedit a fi mai imprevizibil și interesant.

Filme

Rolurile din cinema la zorii unei astfel de cariere reușite au primit, de asemenea, Misha Barton cu ușurință și în cantități decente. La început, a intrat în banda scurtă despre epidemia poliomielită. Apoi, au fost deja fotografiați în filmul cu lungime întreagă, de exemplu, într-un film foarte bun „care rulează pe New York”.

Cea mai strălucită dintre lucrările cinematografice ale tuturor copiilor pot fi îndrăzneți pentru a apela rolul în filmul „Câini de luncă”. Aceasta este o dramă despre prietenia ciudată a unei fete de zece ani Devon, pe care Barton a jucat, cu un tip adult Trent, care a lucrat ca o mașină de tuns iarba. Filmul a câștigat o mulțime de premii și nominalizări de toate tipurile de festivaluri de film, iar Misha Barton sa arătat ca o actriță foarte capabilă de începători.

Apoi, rolurile care dezvăluie sexualitatea adolescentului Barton au urmat: Charming Kira Collins în filmul mistic „a șasea senzitiv”, standard Teresa în Thriller Paraboron, citiți Mary Pierce în drama de comedie „Copiii la 16”, cerând Grace Bailey în melodrame de colegiu.

În 2006, actrița a primit un rol foarte adult în pictura „orgasm în Ohio”. De atunci, Barton a jucat mai mult și mai multă eroină mai în vârstă. Deși în 2011, a încercat din nou un costum de scolarita: în filmul „Tu și eu“ (un alt nume – „În căutarea T.A.T.U „).

Misa portretizat o fată de 16 ani din Rusia. Provincial Lana Starkova a sosit la Moscova, la concertul grupului favorit „Tatu“, am vrut să se întâlnească idolii. Fotografiere unele scene au trecut sub Yaroslavl. Misha Barton a recunoscut că ea a plăcut cu adevărat natura Rusă.

Favorite Filmografie Misha Barton:

 • 1995 „Apa cu virusul poliomielitei“
 • 1995 „Toți copiii mei“
 • 1996 „Rularea la New York” ( „Station din New York”)
 • 1997 „Lugovy Dogs”
 • 1999 „Notting Hill”
 • 1999 „senzație de a șasea“
 • 2000 „Frankie și Hazel”
 • 2000 „Copiii de până la 16“
 • 2000 „Paranoia”
 • 2001 „Colegiul“
 • 2001 „Julie Johnson”
 • 2003 „OCTAN” (partenerul lui Misa era încântător Jonathan Rice Myers)
 • 2003-2007 „Inimi singuri“
 • 2006 „Orgasm în Ohio”
 • 2007 „Teritoriul fecioarelor“
 • 2007 „Colegi de clasă“
 • 2007 „Tarrowing”
 • 2008 „ștampilată în perete“
 • 2008 „Crima președintelui școlii”
 • 2009 „Întoarceți acasă”
 • 2009 „iubește – nu-i place”
 • 2009 „viață frumoasă”
 • 2010 „Știință rece”
 • 2010 „Legea și ordinea: Corpul special”
 • 2011 „frate”
 • 2011 „Tu și cu mine”
 • 2012 „nu online”
 • 2013 „în întuneric”
 • 2014 „nefericit”
 • 2015 „Pierderea speranței”

Modelul de afaceri

Ca aparență la televizor, Misha Barton a atras atenția managerilor Modelul Agenției Modelor Ford. Cea mai mare altă tânără a primit o ofertă de a lucra cu un model din care, desigur, nu a renunțat. Această agenție a deschis ușile modelului de afaceri în fața multor actrițe începători.

Pentru Misha, nu a fost o oportunitate mai mică decât pentru mulți alții: Barton a devenit fața de îmbrăcăminte pentru copii Calvin Klein Jeans. Misha a început să apară pe coperțile revistelor de rating Glossy. Acesta și-a consolidat poziția în industria cinematografică și a făcut oportunități pentru o carieră de succes de succes. Câțiva ani mai târziu, Barton a devenit chipul cosmeticelor neurogena.

Videoclipuri muzicale

Fiecare actrita sau model pentru cariera sa trebuie să gestioneze să joace cel puțin un videoclip pentru piesa. În Arsenal Misha Barton de astfel de lucrări, există trei dintre ele trei:

 • 2003 – Clip pentru piesa Addicted Enrique Iglesias+
 • 2005 – Video la revedere iubitul meu James Blante Track+
 • 2012 – Roller pentru melodie toată lumea se află pe grupul de păsări de zbor de la Noel Gallaher.
Citește mai mult  Ingeborg Dapkunayte

Viata personala

Orice persoană publică trece prin picurarea publicului în lenjeria ei. Și dacă un episod scandalos a fost observat pentru Celibriti, atunci limbile rele ar putea continua să creeze scandaluri din scandaluri în jurul imaginii celebrității.

Misha Barton – una dintre astfel de victime ale libertății de exprimare. În fericirea și relațiile personale cu bărbații Barton, în opoziție cu numeroasele lor succes în acest plan al filmelor și nu a reușit. Actrița a supraviețuit masa de romane și aproape la fel de mult știri scandaloase în presă cu privire la această.

După titlul de prietenul de o actriță populară ar putea lăuda Jamie Dornan (vedeta filmului „Cincizeci de nuanțe de gri“), care a fost mult timp căsătorit fericit la altul (Amelia Warner). A limitat relația romantică a lui Barton și cu persoane mai puțin cunoscute – Taylor Lok, Brett Simon, Lyuho Complete.

Multe zgomot și bârfe despre Misha Barton a adus relația ei cu fiul 20th Century Fox Film Company – Brandon Davis. Ea sa întâlnit cu muzicianul rock Whitestarr și cu actorul britanic Sebastian Knapp, dar toate aceste relații au fost sortite eșecului.

În timp ce lucrează la seria „Hearts Lonely”, așa cum se întâmplă adesea, eroii benzii, între care sentimentele au fost jucate pe ecran, au decis să încerce ceva de genul acesta și în viață. Cu toate acestea, la fel ca în film – nu a funcționat. Timp de mai mulți ani de Misa mai iubit era tipul ei film – Benjamin „Ben“ McKenzie. Relația lor a abordat în mod tragic sfârșitul cu puțin timp înainte de plecare și Misha în sine din seria.

eșecuri permanente în viața personală – tragedie pentru orice femeie, chiar și pentru bogați și faimoși. A început deprimat, crize nervoase, a tunat presa despre problemele Barton cu drept, alcool, cântărire ..

În plus față de toate acestea, actrița a aflat că la apogeul succesului carierei sale, mama ei nu a decis să lucreze, dar iau treptat sume semnificative din taxele de fiica lui. Cu această ocazie, Barton a început litigii cu strămoșii lor, actrița nu va fi atât de ușor la o parte cu un stat câștigat cinstit, care, în ultimii ani a fost zdrobit în mod semnificativ.

Astăzi, Misha Barton are o viață măsurată, are de lucru în proiecte mici – nu uimitoare, dar stabilă. Barton implicat în caritate: fonduri de sprijin pentru lupta împotriva cancerului de sân la femei.

Secretele de frumusețe

În timp ce nici un caz de acest interviu, în care frumusețea Hollywood ar spune secretul său pentru a gătit măști de acasă sau loțiuni. Steaua iubește un bun și cosmetice scumpe – frumos de a trăi nu interzice! Favorite intre brand-urile: Crème de la Mer și Clinique. Ultima marca, de altfel, face parte din categoria de fonduri disponibile pentru îngrijirea pielii și a corpului. Inainte de a merge la culcare, Misa are, de asemenea, slăbiciunea.

Citat! „În zece minute, am pus sau să facă o masca pentru fata Lush Cupcake. Hidratarea perfect pielea și miroase ciocolată bună, astfel încât visele am vis de dulce „.

Parametrii din figura

Numai oamenii lenesi nu au putut vedea cum Mischa Barton teetering întotdeauna la un pas: ea este atât de epuizat încât este periculos pentru viață, este recuperarea într-o perioadă foarte scurtă de timp, astfel încât este timpul pentru a pune diagnosticul „obezitate“. Figura Barton se schimbă tot timpul, și la urma urmei, la începutul carierei sale, greutatea ei, cu o înălțime de 175 cm, a ajuns abia 40 kg!

În cazul în care actrița peste câteva luni a crescut 30-40 kg (adică, aproape de două ori), publicul a fost șocat literalmente. Chiar mai toată lumea a căzut în criza de furie atunci când gros Misha nu a ascuns laturile sale de părțile laterale și Lyaska, mersul pe jos pe stradă, în care nu destul de potrivit pentru o astfel de bucată din figura. De ce actrita a fost atât de mult de recuperat, probabil, este clar: tensiuni și eșecuri permanente sa făcut simțit.

Citește mai mult  RENATA LITVINOVA

Binevoiește un singur lucru: acum, când Misa Barton și-a pierdut din nou in greutate la forme destul de, actrita arata foarte bine, subțire și fericit. Potrivit steaua in sine, ea nu se chinuie cu unele dietă certă. El spune că el doar a început să monitorizeze nutriție, să adere la un regim alimentar echilibrat, și în valoare cu sarcini non-religioase cu privire la locul de muncă, kilograme in plus ea a plecat de bună voie.

Cu toate acestea, informațiile au fost împrăștiate din surse din interior, care nu a fost fără trucuri. Deci, accelera metabolismul și a alerga mecanismul de pierdere în greutate Misa a ajutat dieta de lamaie. Aceasta este o opțiune de descărcare, timp de 3 zile, dar unele stele de la Hollywood, fără a cruța stomacul lor, dețin o dietă de până la 10 zile, și cauza rapidă și pierdere în greutate severă. Nu ne recomanda pentru sănătate de risc și să adere la regulile.

 1. Pentru a realiza acest lucru de trei zile de dieta ai nevoie pentru a găti limonada: 4 litri de amestec apă curată cu lămâi de mărime medie suc 6, se adaugă 1 linguriță de piper Cayenne si 28 linguri de sirop de arțar.

 2. In timpul dietei trebuie sa bei 6 cani in fiecare zi (aproximativ 200 ml) din această limonadă și nu mănâncă nimic altceva.

 3. Pentru dieta trebuie să se pregătească: trei zile înainte de a fi început să meargă la alimente lichide (primele supe, apoi piure și periuță). La sfarsitul dietei, de asemenea, trebuie să se întoarcă treptat la alimente solide (3-4 zile).

Stil Mischa Barton

În corectitudine trebuie remarcat faptul că într-o formă curbați, și fiind prea subțire, Mischa Barton stie cum sa se imbrace, astfel încât să arate delicios. Prin urmare, pentru a examina tinutele orientative de la această frumusețe la Hollywood este fără sfârșit! Aici și clasic și casual, și grunge, și toată splendoarea de rochii de seara.

23

Fotografii

Motivele etnice

Am fost în viața lui Mischa Barton și perioada de dragoste pasionala pentru stilul hippie. Ea a apărut în toate tipurile de benzi de cap, bijuterii masive, fuste evazate si topuri etnice.

Dacă vorbim despre un amestec de stiluri, aici Misa a reușit să combine perfect rock and roll tinuta in stilul anilor ’60 beatnicii cu elemente ale boho, ea are originea în cultura anilor ’70 hippie.

Stilul de Antiprimer Barton

Nici o Fashionista nu ar trebui uitat ca figura ideala nu este inca un depozit de securitate al unei rochii bune. Dacă sentimentul de stil și gust dispare undeva, este posibil să creați un arc ridicol cu ​​un corp subțire. Deci, Misha Barton, fiind, apropo, nu în cea mai gravă formă, a reușit să apară în public în eșec sincer. Acest jumpsuit nu este în mod clar în dimensiune, există totul într-o latitudine: umerii nu sunt în locul lor, gâtul nu pare să fie așa cum ar trebui, și „camilă” – acest lucru este deloc rușinat.

Duel de moda: Misha Barton vs Evan Rachel Wood

Când Misha purta încuietori reproiectate în blond, a fost adesea comparată cu o altă actriță blondă – Evan Rachel Wood. Referindu-se la un tip de aspect și având un set similar, multe stele sunt similare cu costumele. De multe ori sa întâmplat cu acest cuplu. Una dintre opțiunile pentru lupta lor la modă este o viziune diferită a modului în care ar trebui să fie alb-negru arcul clinului. În cazul în care evenimentul cu un cod vestimentar strict, atunci Lemnul este cu siguranta castiga, dar pentru o reuniune informală este mai bună de a alege Barton.

dinamica Eternal

Misa Stil este în continuă schimbare ca ea însăși. Prin urmare, în concluzie, ne propunem să admire evoluția imaginilor la modă ale actriței scandaloasă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Ana

  Cine este Misha Barton și ce informații ar trebui să cunoaștem despre ea?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: