Stil întrebare: cum de a alege un rucsac?

Rucsaci a revenit la moda din nou, și, se pare, va sta în tendințele pentru o lungă perioadă de timp. Femeile cred că rucsaci își pot permite doar adolescenți, dar nu este. Potrivit statisticilor, anul trecut vânzarea de rucsaci a crescut cu 28%, dar genți de mână, a început să cumpere mai puțin frecvent.

Acest lucru este destul de posibil pentru a explica: rucsacurile sunt mult mai convenabil, nu ocupă mâini, iar unele modele sunt mult mai domolit de pungi clasice. găsi Să din care rucsaci sunt potrivite pentru femei.

Stil întrebare: cum de a alege un rucsac?

Tipuri de Ryukzakov

rucsaci condițional pot fi împărțite în 3 tipuri:

  • Urban+
  • pentru laptop+
  • pentru călătorii.

Este de dorit ca fiecare rucsac efectuat o anumită funcție. Rucsac pentru mersul pe jos și de călătorie vor diferi în mod semnificativ: prima este axat pe design, iar în al doilea caz, capacitatea este importantă.

Indiferent de punctul de vedere al rucsac, stilistii recomanda sa paiete si rhines, Evitare precum și culori luminoase – Lăsați aceste opțiuni pentru elevele.

3 opțiuni de purtare

Pentru plimbari zilnice un rucsac mic monofonic. În ea, puteți pune cheile, oglinda, portofelul și alte lucruri mici. Cele mai cautate materiale – piele. Astfel de rucsaci sunt adecvate atât cu o ceapa de birou si de zi cu zi.

Dacă trebuie să poarte un laptop cu tine, ridica un rucsac potrivit pentru ea. El trebuie să protejeze împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și daune. Atenție la modele rezistente la umiditate durabil. In ciuda dimensiunilor voluminoase, acestea pot arata destul de elegant.

Ei bine, ultimul aspect – pentru a călători și de cumpărături. Este foarte important ca rucsac este ușor și în același timp încăpător. Cele mai multe dimensiuni acceptabile: 20-30 litri. Spre deosebire de un rucsac proiectat pentru plimbări în jurul orașului, este important de materiale de calitate, fiabile și fulgere curele confortabile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: