Stilistii arată cum să se transforme complet, doar schimba coafura

reviste pentru femei și portaluri web la modă sunt pline de articole despre transfigurări minunate ale femeilor obișnuite în frumusețile fatale sub conducerea sensibilă a întregii armate de coafori, stilisti și artiști meikap. În cursul, de regulă, există un întreg arsenal de ieșire și produse cosmetice decorative, mijloace pentru vopsire si hair styling, haine si decoratiuni – să nu mai vorbim de filtrele obligatorii și Photoshop, după care „fericit“ nu va ști măcar mama sa nativă.

Este interesant să urmăriți astfel de transformări, dar nu fiecare femeie va fi capabilă să extindă farmecul – o mulțime de lucruri se schimbă și timp și înseamnă să mențină o nouă imagine în viața de zi cu zi, din păcate, nu toată lumea. Din fericire, totul poate fi mult mai ușor: cum au dovedit maeștri talentați, a creat metamorfoza izbitoare a acestei selecții, coafura, uneori, doar suficient pentru a schimba totul nou pentru a drastic.

Stilistii arată cum să se transforme complet, doar schimba coafura

coafura noua, o nouă viață

Femeile au tendinta de a atinge parul – doar exemplare rare cu bucurie încercarea de pe toate tendințele noi și nu se tem să vopsi în toate culorile curcubeului și înlocuiți bucle lungi pe Sheggy, apoi pe un bob strict, iar apoi la toate pe Pixie răutăcios.

Doamnele se tem, și nu este în zadar că tunsoarea fără succes va strica imaginea lor, dar chiar și invers – competent selectat și priceput, tunsoare poate întineri, pentru a subțire caracteristicile feței, se adaugă un punct culminant al unui plictisitor imagine, și , uneori , chiar și așa îndreptare o fată pe care ea însăși cu greu recunoaște – te în reflexie în oglindă.

Sperăm că aceste fotografii vor ajuta indoiesc de a decide cu privire la pas îndrăzneț și du-te la coafor pentru consultare. Nu degeaba se spune ca noua coafura poate schimba radical viata!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: