Stylistii numite reguli la moda care au venit timpul sa se rupa

Principalul tabu de modă este bine familiarizat tuturor, chiar și celor care au o performanță de suprafață frumoasă despre modă. Și toate pentru că majoritatea acestor interdicții au fost formate de ani de zile și decenii, a fost transferat din generație la generație. Și acum este timpul să reconsiderați interdicțiile. Stylistii numite 9 reguli Nu mai este relevant și poate fi rupt.

1. Înainte de a ieși pe stradă, trebuie să eliminați accesoriul pe care l-ați pus în ultimul dvs

Întregul secol trecut a fost prescris pentru a face o doamnă ridicată și de sine, care vrea să pară elegantă și la modă. Acum nu este necesar să trageți nimic, dar mai bine până la ultimul accesoriu pentru a adăuga mai mult un cuplu, doar în caz. Cele mai recente colecții de Chanel, Gucci, Balmain confirmă acest lucru.

Stylistii numite reguli la moda care au venit timpul sa se rupa

2. Nu purtați o combinație de roz cu roșu

Această combinație de mulți ani a fost asociată cu femeile cu un comportament ușor din trimestrul luminilor roșii. Mulți au considerat această combinație de culori cu vulgar și inadecvat pentru o doamnă decentă. Stilistii moderni resping. Chiar dacă au existat câteva prejudecăți, a fost timpul să ne despărțim.

Astăzi, o astfel de combinație arată ca Proaspăt și interesant. Și dacă vă amintiți că ambele culori au o mulțime de nuanțe probabile, atunci zborul de fantezie poate fi nelimitat.

3. Nu purtați negru cu albastru închis

Astăzi, o astfel de combinație nu este considerată sinistru și nu înmormântare, ca înainte, dar destul de relevantă și chiar solemn. O astfel de amestec atașează chic și imagine elegantă, Chiar dacă lucrurile în sine sunt destul de simple, spun experții. Dacă frica arată ridicol este încă în viață, apoi vedeți cum modelele lui Miu Miu, Gucci și Prabal Gurung au făcut astfel de combinații.

Citește mai mult  Produsele care sunt calite mult timp în urmă

4. Nu amestecați imprimări multiple

Regula sa oprit valabilă. Și în acest expert sunt unanimi. Cele mai multe desene vor fi în imagine, Imagine mai interesantă și multilaterală. Dar când imprimările de amestecare nu uită de regulile percepției vizuale și, prin urmare, lăsați benzi și mazăre cu tipărite florale mai târziu, dar două tipărite animale sau două florale diferite sunt doar ceea ce trebuie să începeți.

5. Adidași și adidași purta doar pentru sport

Asa a fost. Și lung. Și acum regula nu mai funcționează. Șase adidași și adidași sunt acum permise să poarte cu fuste și rochii, cu costum de afaceri și rochii de seară. Adidași sunt Convenabil și gratuit, Iar practicitatea și sentimentul de confort sunt acum mult mai importante decât opinia înconjurătoare despre înălțimea părului tău.

6. O femeie este obligată să aibă o cămașă albă în garderobă, șanț și fusta de creion negru

Aceste lucruri au fost asociate mult timp cu imaginile femeilor de succes, cucerirea inimilor frumoase și a nodurilor de afaceri. Dar este important pentru tine? Mai mult decât atât, modern moda de birou, iar atitudinea față de tranșee nu mai sunt.

7. În același timp rochii și pantaloni nu pot purta

Și stilisti moderni sunt încrezători – Puteți, și au nevoie. Fusta și blugi, în cazul în care sunt selectate cu succes și de a face un singur ansamblu, aceasta este o soluție foarte interesantă multi-strat. blugi înguste și rochie camasa sau tunica lung nimeni nu sunt surprins, așa că de ce trebuie să fie întrebați astfel încât fusta cu blugi inguste? Experimental.

Citește mai mult  Bottors în vara - de ce nu?! Krissi Teigen a fost surprins de paparazzi în New York, într-un suprack

opt. ruj rosu este adecvat numai seara

Așa a învățat mamele noastre. Și mamele ne-a învățat. Suntem, de asemenea, încearcă să învețe pe fiicele tale, dar nu mai avea succes, pentru ca rujul rosu, în cazul în care merge la o femeie, arata la fel de uimitoare și în dimineața și la prânz și între noapte. Și toate acestea înțeleg perfect.

nouă. Femeia nu trebuie să poarte haine bărbătești

Odată ce această regulă a rupt Coco Chanel, punând pantalonii. Acum coada este a ta. Femeile recunosc că îmbrăcăminte pentru bărbați este foarte confortabil – cămășile spațioase, chilotei nu se hise, ci pantaloni scurți, dacă nu cădeți, atunci sunt bine ședinței. Apropo, Crew, H & M, Zara și pentru totdeauna 21 sunt lucruri care sunt cusute pentru bărbați, dar cei care folosesc popularitate fără precedent la femei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: