Sunteți broasca lacului Stenny : Conflictul a avut loc între Svetlana Bondarciuk și abonat ei

Acum, Svetlana Bondarchuk în compania soțului ei de odihnă în Maldive și cu generozitate fotografii partajate din vacanța în Instagram. Sub una dintre noile imagini s-au ciocnit după ce unul dintre abonații vor zaheytila ​​prezentator TV.

 Sunteți broasca lacului Stenny : Conflictul a avut loc între Svetlana Bondarciuk și abonat ei

„Deja oamenii sunt sated de gol Teles, nauseated,“ – a scris abonații vor PRESENTER

Prezentatoarea TV a publicat un instantaneu în cazul în care este încorporată într-o bluză descheiat și jumătate deschise în piept, și asta e ceea ce comentarii primite: „Dacă doriți să arate off figura în 50 de ani, este tot ce poți face este frumos, și nu. De exemplu, în vârstă de 56 de ani, Monica Bellucci, pur și simplu dintr-o privire că totul era supărat despre ea … Și tu pokes sânii ei în fața abonaților. Deja oamenii de Teles goi greață. Dezgustat de fotografii Bondarchuk „.

Ca răspuns, Svetlana Bondarciuk nu a stint pe „complimente“: „Nu este clar din fotografie, ai 40 sau 50? Dar ai nevoie cu siguranta o schimbare de cosmetolog, sprancenele dau un gust neplăcut. Și vă spun sincer, peregidrolnye parul dar nimeni nu a făcut frumusete. Același lucru se poate spune despre rochie cu ornamente tale. fată frumoasă, dacă vă place Monica, ia-o de la cel mai bun și să mă hotărăsc în sus „.

Ea a adăugat, de asemenea: „Cred că am înțeles! Tu – pudendal Frog Lacul!”

Aparent, acest dialog a fost finalizat ..

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: