Tom Cruise va zbura în spațiu de dragul filmare într-un nou proiect. În NASA, totul este foarte bucuros să coopereze cu actorul

Conform ediției a ScreenRant, actorul Tom Cruise va merge în spațiu, astfel încât regizorul este capabil să urmeze câteva scene pentru filmul viitoare. Apropo, numele lui nu a fost încă anunțat, dar se poate presupune că filmul va fi fantastic.

Despre informațiile pe care actorul la Hollywood va decola la bordul ISS, a fost, de asemenea, cunoscut în primăvară, dar acum ea este publicat.

Tom Cruise va zbura în spațiu de dragul filmare într-un nou proiect. În NASA, totul este foarte bucuros să coopereze cu actorul

Tom Cruise va sta într-o navă spațială și zboară spre orbită!

În vârstă de 58 de ani, actorul va merge la călătoria interesantă în toamna anului 2021. Atunci când există un scop, nu să acorde o atenție la obstacole? Tom Cruise va fi primul actor care a făcut ceva ce nimeni nu a făcut încă, și va decola într-o nouă școală de film despre astronauți.

Filmarea filmul nu va trece în pavilionul, ca de obicei, și în spațiu deschis! Vă puteți imagina numai modul în care cei dragi și fanii vor face griji și să păstreze camele pentru ea.

În octombrie 2021, regizorul și astronautul va zbura, de asemenea, cu actorul Hollywood și curajos. Un loc va ramane neocupate, si pot fi rezervate pentru industria de film: Producător sau operator.

În luna mai, din interior a raportat că pentru proiect viitoare, ei nu au nici măcar pregăti studio, dar este deja cunoscut faptul că nu va fi o continuare a „misiunea imposibilă“. Apropo, în acest film actorul însuși efectuat trucuri periculoase, și o zi, chiar el a rupt piciorul. Sperăm că va fi pregătită pentru fotografiere în spațiu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: