Vara Classic: Ce să poarte o cămașă hawaiană

Dacă nu există nici o odihnă la tropice în planurile, dar mi-ar place foarte mult să merg acolo, nimic nu te va ajuta să „muta“ ca o cămașă hawaiană! Vedetele de la Hollywood a făcut un mare succes – spune-mi cum să-l poarte pentru a arata elegant.

Vara Classic: Ce să poarte o cămașă hawaiană

Cămașa hawaiană – simbolul vara și lovitura nemuritoare. Acesta este asociat cu plaja de recreere, petreceri, cocktail-uri, turnare râu. Amintiți-vă filmele „Rum Diary“, „Frica și la ură în Las Vegas“ și DR. – personaje principale în cămăși hawaiiene.

În ciuda faptului că Hawaiik a fost creat inițial pentru bărbați – adaugă ea sensibilitate și coquets. Vom spune cu ce poate fi combinat cu.

Ce să poarte o cămașă hawaiană

Shirt apartine modele unisex, acesta va fi arata la fel de elegant ca si cu o fusta directă Maxi și pantaloni. Pentru a da playense, marginile cămășii pot fi legate într-un arc sau dezvăluie o pereche de butoane superioare.

Hawaiics arata foarte bine cu pantaloni largi si utilitati – mersul pe jos în jurul orașului! Dacă colecta de păr, cercei de pompă, se adaugă pantofi cu toc – imagine seara este gata. Cea mai opțiune optimă pentru o plimbare prin oraș: pantaloni scurți (ele pot fi denim sau stil sfari) + Hawaiika, adidași sau sandale.

Dar 100% lovit – acesta este un tricou cu un costum de baie de fuziune și o pălărie. Cutezător merge la plajă, dar să fie pregătit pentru punctele de vedere ale altora. Imaginea cu camasa Hawaii este întotdeauna luminos.

Citește mai mult  Neprevăzută decizie: Disney Little Mermaid va juca un cântăreț-întuneric jupuite
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: