Vedetele de la Hollywood, în a cărui vene curge sângele rusesc

Rusă kinofily împreună se bucură atunci când talentul este recunoscut de artiști ruși în străinătate (printre vedetele care au reușit să cucerească Hollywood-ul, se pot menționa Svetlana Khodchenkova, a jucat rolul de Viper în blockbuster-ul „Wolverine: Nemuritor“). Dar puțini oameni știu că printre fabrica celeste de vise și atât de mulți actori și actrițe, în a cărui vene curge sângele rusesc.

Unii dintre ei preferă să nu facă publicitate rădăcinile lor slave, în timp ce alții, dimpotrivă, doresc să împărtășească detalii despre istoria familiei sale pline de culoare. Pun pariu că nu a știut că mulți dintre dumneavoastră preferat actori americani și cântăreți într-adevăr nu sunt atât de … „străine“.

Vedetele de la Hollywood, în a cărui vene curge sângele rusesc

Nostru de la Hollywood!

Artiștii, care vor fi discutate nu sunt „sută la sută iepure de câmp“. Unii dintre ei sunt jumătate sau un sfert din rușii, în timp ce alții se pot lăuda doar rădăcini slavice îndepărtate (dar, așa cum spunem în patria noastră, o picătură de sânge rusă este deja suficientă). Printre ei:

  • Leonardo DiCaprio. Leo se spune cu bucurie despre strămoșii săi ruși (bunica sa pe linia maternă sa născut în Imperiul Rus) și se consideră jumătate din Rusia.
  • Pamela Anderson. Actrita praprabababushka și modelul au fost rusești, dar pentru că a emigrat mai întâi din Rusia în Olanda, iar apoi în Canada, unde a fost născut Pammy, familia Anderson sa gândit de mult timp că era în Olanda.
  • Armura ciocan. Actorul este foarte mândru de rădăcinile sale ruse, care vorbește adesea într-un interviu.
  • Helen Mirln. Tatăl Neborn Elena Vasilyevna Mironova a fost rusă. Nu este surprinzător faptul că a jucat atât de strălucit soția lui Tolstoy și Catherine Mare!
  • Sylvester Stallone. Strămoșii personajului principal al militanților Hollywood au emigrat din Odessa la începutul secolului trecut.
  • John Bon Jovi. Și el prea! Legendarul muzician de rock are rădăcini rusești pe linie maternă.
  • Harrison Ford. Bunica și bunicul Aktera sa născut în Belarus, atunci când ea a făcut parte din Imperiul Rus. Executorul rolului Khan Solo mărturisește ceea ce aș dori să viziteze patria mea cu familia mea.
  • Natalie Portman. Oskarone interpret de roluri majore în filmele „Black Swan“, „Leon“ și „Star Wars“ are rădăcini rusești de la mama.

Și asta nu e tot! Aceasta companie vesel include regizor Woody Allen, actrita Wuoo Goldberg (familia pe placa de baza pe dreapta de la Odessa), Young Pet de la Hollywood Timotei Shalam, Iluzionistul David Copperfield, artistul Colombo Peter Falk, Singer Nicole Sherezinger, Kirk și Michael Douglas, Mila Kunis şi , de asemenea , frații James și Dave franco, și legendarul David Poirot teren.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: