Viața la început: psihologi a spus cum mai repede să vină la ei înșiși după divorț

Psihologii ruși au creat un program de reabilitare Pentru femei și bărbați după divorț. Evenimentul este un neplăcute, dar și foarte multe femei, și, uneori, bărbați, după despărțire a căzut într-o depresie prelungită, crede că cel mai bine este în spatele, și viața într-un sens deplin sa încheiat.

Viața la început: psihologi a spus cum mai repede să vină la ei înșiși după divorț

Programul este conceput să-i învețe să supraviețuiască unui divorț cu pierderi minime și să învețe să trăiască pe întreaga bobina. Sfatul principal în metodele sa dovedit a fi mai multe:

1. Nu păstrați interiorul durere. Această regulă trebuie să fie înțeles literal. Tacerea si scârțâit dintilor – interzise. Este permis să plângă din suflet, strigătul, bate feluri de mâncare, pentru a partaja probleme cu cei dragi, nu jenat în expresii.

2. Nu luați decizii importante. Pentru perioada în câteva luni de la despărțire, să amâne toate soluțiile importante pentru mai târziu. Acum ei conduc emoțiile, și nu simt comun.

3. Găsiți un hobby sau să vă amintiți hobby-urile din trecut. Ea trebuie să fie făcut literalmente imediat. Broderie, parașutism, citind cărți din contra, desen cu creta pe trotuar și alte cele mai comune si entuziasm incredibil pentru a ajuta emoțiile pozitive într-o situație de deficit.

4. Nu bea alcool. Interzice-vă că cel puțin câteva luni după ce a părăsit. Acest lucru va ajuta la menținerea respectului de sine adecvat și nu fac ceva prostesc, pentru care apoi va fi dureros rușine.

5. Nu începe o nouă relație imediat după cea anterioară. Este nevoie de timp pentru a intra pe o nouă relație. Umpleți un gol în suflet – nu cea mai bună soluție, ceea ce va duce doar la jenă, frustrare.

În cele din urmă, omul după divorț este foarte important pentru a incerca sa te iubesti ..! Deci, pentru ceea ce este – celulita si excesul de greutate, cu un obicei de sforăit, este după 18 ore și cu degetul în nas.

Dacă luați-vă, la orice varsta va avea mai multe șanse de a fi acceptate de către alții – probabilitatea de succes a aranja viața personală devine mai mare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: