Viu, în mod neașteptat, plin de farmec: la New York, săptămâna mare de moda se întâmplă

Săptămâna Modei a început în New York. Unul dintre principalele evenimente la modă ale anului din primele zile surprins și criticii și spectatorii. Totul a început cu un perforant luminos OfficePeople. designerul său american a inițiat Tom Brown. El a fost ajutat de către personalul de celebrul magazin Bergdorf Goodman.

Modelele au ajuns la Flashmob pe un autobuz școlar galben strălucitor și a luat complet întreaga Fifth Avenue timp de câteva minute. Ei citesc, cina, comunicate. Toți cei care au adunat unit o singură ceapă elegantă – birou.

Viu, în mod neașteptat, plin de farmec: la New York, săptămâna mare de moda se întâmplă

În primele zile ale modei saptamana, am surprins pe toata lumea Jeremy Scott, Reprezentant primăvară-vară 2020. Aceasta se face în stilul futurismului, la care, în ultimii ani, designerii sunt tratate rar. Ceva incredibil – imprimeuri animalice, abstractizare, peruci de toate nuanțele de curcubeu, modele în stilul de „al cincilea element“ și „Galactic Wars“.

Dintr-o data, brandul a izbucnit în lume la modă, aspectul care a fost foarte inevitabilă. Cheetos producătorii de chips-uri au decis să considerente flacără Acțiunea. Modelele au ieșit pe un defileu din paleta de foc, decorat cu limbile flacarii, și genți de mână în mâinile lor a amintit cu suspiciune pachetele de chips-uri.

La sfârșit de săptămână, o atmosferă relaxată de un cocktail bar lipsea Ralph Loren. Casa de modă a introdus o glamour și o colecție elegantă. Farmecul a fost, de asemenea, însoțit de, însoțită de „live“ de muzică realizată de Jelly a dat un rezultat Monede specială atmosferă.

New York Podiumuri au ajuns deja posturile lui Longchamp, Christian Siriano, Autoportret, Rag & Bone, Brandon Maxwell.

Dar, până la sfârșitul săptămânii modei rămâne încă o mulțime de timp, experții cred că principalul lucru și uimitor este încă departe. Spectacolele finale sunt programate pentru 14 septembrie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: