Voluntarii au apreciat abilitățile mentale ale femeilor cu machiaj strălucitor

Oamenii de știință din Australia au avut un experiment interesant și au aflat ce abilități mentale „posedă” femei care preferă să facă un machiaj strălucitor și fără.

Cercetarea a fost publicată în Daily Mail.

Voluntarii au apreciat abilitățile mentale ale femeilor cu machiaj strălucitor

Lee ajută la „îmbunătățirea” exterioare a stimei de sine?  

Oamenii de știință au efectuat un experiment în 2 etape. La început au fost oferite participanților la experiment (1229 fete au participat la ea) pentru a prezenta mai multe situații: o întâlnire relaxată cu prietenii, o dată și un interviu de angajare. Multe fete au început să aplice o mulțime de produse cosmetice pe față.

În timpul sondajului, oamenii de știință au aflat că aspectul „îmbunătățit” afectează stima de sine și reacția aproape a tuturor fetelor care participă la experiment.

În cea de-a doua etapă deja conectată voluntari. Ei au fost rugați să aprecieze care dintre fete, în opinia lor, mai inteligentă. Aproape toată lumea a fost atribuită fetelor cu o machiaj minimă de abilități mintale, dar fetele cu machiaj strălucitor au fost considerate „iubitorii de sex uneori”.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că femeile încă mai experimentează presiunea societății și nu pot abandona complet machiajul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: